3D BOX PREPORUČUJE Pijte vrhunski espresso u sigurnosti vlastitog doma

3D BOX je nedavno s ponosom predstavio novi proizvod u svojoj ponudi – fantastični kućni Guzzini Hausbrandt aparat za espresso. U redovnoj ponudi je i originalna mješavina pržene i mljevene Arabica i Robusta kafe koja dolazi u blister kapsulama.

Sada kada su ugostiteljski objekti zatvoreni zbog epidemije Corona virusa, vrhunski espresso možete da pijete i kod kuće. S dolaskom lijepog vremena, u omiljenom napitku moći ćete da uživate na balkonu stana ili dvorištu svoje kuće. Šoljice za kafu su vaše, znaćete da su dobro oprane i da ste tako sproveli neophodne mjere zaštite od opasnog virusa.

Hausbrandt espresso za savršen početak dana

Isplativost i top kvalitet Guzzini Hausbrandt aparata za kafu još niko nije uspio da ospori. Jedinstveni dizajn i kvalitet ovog uređaja kreirao je čuveni italijanski arhitekta i umjetnik Carlo Colombo u saradnji s kompanijom Hausbrandt.

Kao najstariji i najkvalifikovaniji italijanski proizvođač kafe, Hausbrandt je s ovim uređajem postigao sve što istinski ljubitelji najpopularnijeg napitka žele. Po veoma pristupačnoj cijeni, dakle, dobili su krajnje jednostavan aparat za rukovanje, apsolutno postojanog kvaliteta, i espresso savršenog mirisa i okusa.

Guzzini Hausbrandt aparat je optimalno rješenje za svaku kuću u kojoj se pije kafa. Kompanija Hausbrandt je patentirala i primijenila genijalno rješenje na svom uređaju tako da je svaki direktan kontakt kafe i aparata izbjegnut. Higijena je na maksimalnom nivou, jer nikakvi ostaci uopšte ne dopiru do sistema u unutrašnjosti uređaja. S ovakvim genijalnim rješenjima postignut je trajni kvalitet aparata na kojem se uvijek priprema savršen espresso za savršen početak dana.

100% sigurna online kupovina u 3D BOX-u

Osim prodaje Guzzini Hausbrandt aparata za kafu, 3D BOX je obezbijedio i njegovo besplatno ustupanje svima koji se obavežu da će kupovati najmanje 200 kapsula kafe mjesečno. S obzirom na to da Guzzini Hausbrandt aparat za espresso nije samo za kućnu upotrebu, savršeno je rješenje i za razne firme, kancelarije, redakcije, čekaonice, čitaonice, klubove i druga mjesta.

Kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba se završava bez kontakata među ljudima, jednostavna je i bezbjedna. To je, između ostalog, potvrđeno i najvišim standardom sigurne online kupovine i komunikacije putem interneta – međunarodnim SSL sertifikatom. Uspješna online kupovina u 3D BOX-u završava se kartičnim plaćanjem ili plaćanjem pouzećem, te brzom dostavom kupljene robe na kućnu adresu.

Scroll to Top