Apple iPhone 9 ili ubica Androida, kako ga još zovu, uskoro, ipak, u prodaji

Apple iPhone 9 ili ubica Androida, kako ga još zovu, trebalo je da bude predstavljen svijetu krajem marta. Međutim, planirana premijera otkazana je zbog pandemije Corona virusa. Budući da je kriza veća nego što se mislilo da će biti, ovaj atraktivni model će, ipak, uskoro biti promovisan i dostupan za kupovinu.

Apple je kao i mnoge druge kompanije očekivao da se virus neće proširiti ovako jako i daleko kako se proširio. Vanredne okolnosti prouzrokovane pandemijom ipak su uticale na dramatičan pad prodaje telefona. Apple je zatvorio svoje prodavnice u cijelom svetu, a trenutno ih lagano otvara jedino u Kini. Odlaganje promocije modela nazvanog ubica Androida je bilo sasvim očekivano, konstatuje mondo.rs.

iPhone 9 na specijalnom zadatku

S obzirom na to da se stvari i dalje komplikuju i da virus još hara, Apple sada prelazi na plan B. Ubica Androida tako dobija i specijalni zadatak – da zaustavi pad prodaje iPhone modela kalifornijske kompanije. U narednim danima, ako se ponovo ne dogode neke nepredviđene stvari, trebalo bi da saznamo tačan datum predstavljanja iPhone 9 uređaja.

Navodno, ubica Androida kompanije Apple trebalo bi da bude predstavljen istog dana kada i nova OnePlus 8 serija smartfona. Do tada, ostaje nam da se podsjetimo ranijih najava o dolasku iPhone 9 modela koji mnogi iščekuju s velikim nestrpljenjem.

GSM Arena navodi da će tzv. ubica Androida biti jeftiniji u odnosu na ranije proizvedene iPhone modele, ali da će imati i neke njihove najnovije funkcije. Cijena iPhone 9 uređaja biće niža od aktuelnih iPhone modela. Nezvanične informacije govore o cijeni od 400 evra. Takva cijena bila bi apsolutno opravdana izuzetnim karakteristikama koje su mu namijenjene.

Ubica Androida će imati Apple A13 Bionic čip, koji pokreće i najaktuelnije iPhone 11 uređaje. To bi, naravno, trebalo da ga učini aktuelnim dugi niz godina, s obzirom na dosljednost kompanije u redovnom ažuriranju softvera. Touch ID taster će takođe biti vraćen na iPhone 9, što će se sigurno dopasti Apple fanovima.

Ekran dijagonale 4.7 inča

Postoje i glasine da će popularni Touch ID sa iPhone 8 modela, u ovom slučaju biti zamijenjen prikladnijim i modernijim Face ID otključavanjem. Izvori bliski kompaniji Apple navode da će kućište iPhone 9 modela biti izrađeno od aluminijuma. Ubica Androida će na poleđini imati samo jednu, ali izuzetno vrijednu kameru, a jednako kvalitetna trebalo bi da bude i selfie kamera. Ekran bi, takođe, trebalo da bude top kvaliteta i očekivane dijagonale od 4.7 inča.

Do predstavljanja iPhone 9 uređaja kojeg nazivaju i ubica Androida, na web shopu 3D BOX-u možete da pogledate bogatu ponudu drugih Apple modela telefona, tableta i originalne dodatne opreme. Naime, 3D BOX je obezbijedio stalne maksimalne pogodnosti za sve kupce Apple uređaja. Pogodnosti se odnose na značajne uštede, maksimalnu garanciju originalnog kvaliteta, garantovan ovlašćeni servis, kao i dodatne garancije na zaštitu proizvoda. Pored svega nabrojanog, uvijek postoji i opcija dodatne uštede u vidu povrata PDV-a. Posjetite web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba i uvjerite se u najpovoljnije uslove u BiH pri kupovini bilo kojeg Apple proizvoda.

Scroll to Top