Hit ponuda Samsung smartfona Galaxy A serije na web shopu 3D BOX-a

Fantastične smartfone popularne Samsung Galaxy A serije, na web shopu 3D BOX-a pronaći ćete po cijenama već od 260 KM! Riječ je o uređajima nevjerovatno povoljnog odnosa cijene i kvaliteta, koji su obilježili prošlu godinu kao najtraženiji telefoni širom svijeta.

Inovativna rješenja kojima obiluju, izdvajaju smartfone Galaxy A serije kao jedinstvene na tržištu. Poznato je da Samsung u smartfone ove linije implementira svoja najnovija tehnološka dostignuća, pa tu seriju često nazivamo i avangardnom. Pored nespornog i jedinstvenog kvaliteta, ono što je svakako najviše uticalo na enormnu popularnost uređaja Galaxy A serije je njihova vrlo prihvatljiva cijena.

Vanredne okolnosti izazvane pandemijom Corona virusa i posljedična najava ekonomske krize, dovele su do pada prodaje smartfona u cijelom svijetu. Pad prodaje doveo je i do pada cijena, pa su sada Galaxy A10, A20e, A30s, A40 i ostali smartfoni iz A serije povoljniji nego ikad. Za relativno nisku svotu novca, ovi telefoni pružaju korisniku jedinstveno iskustvo i skoro sve ono što bi im pružili i flagship smartfoni top klase.

Kompletnu ponudu Samsung Galaxy smartfona možete da pogledate na stranicama web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Kupovina na web shopu je krajnje jednostavna, sigurna i povoljna, naročito u uslovima ograničenog kretanja i obavezne fizičke distance. Sva kupljena roba dostavlja se brzom poštom na kućne adrese širom BiH.

Scroll to Top