Samsung ima formulu za savršenu povezanost tokom izolacije (Video)

Kompanija Samsung efektno se uključila u kampanju podrške ljudima tokom izolacije prouzrokovane pandemijom Corona virusa. Uočavajući najveće probleme s kojima se ljudi susreću zbog obavezne fizičke distance i nemogućnosti okupljanja, Samsung je pronašao način da širi zdrav optimizam.

„Možda smo trenutno razdvojeni, ali nećemo dozvoliti da nas udaljenost zaustavi u zajedničkom životu. Ostanite kod kuće, ali ostanite povezani. Prevazići ćemo ovo zajedno“, kratka je ali efektna video poruka namijenjena fanovima ovog velikog južnokorejskog i globalnog brenda.

Jasno je na šta su mislili autori kratkog video spota, ali kompaniji Samsung to ne možemo da zamjerimo. Već punih pola vijeka ova kompanija dokazuje svoju posvećenost razvoju novih tehnologija i stvaranju ljepšeg, boljeg i povezanijeg svijeta. Njihovi mobilni telefoni, tableti, pametni satovi i mnoštvo druge elektronike, po kvalitetu i mogućnostima pripadaju samom svjetskom vrhu.

Danas nije bez značaja biti u mogućnosti stalne povezanosti sa izvorima korisnih informacija, a još više sa porodicom prijateljima i svim ostalim dragim ljudima. Samsung uređaji to obezbjeđuju, i to na veoma kvalitetan način.

Sjetimo se samo prošle godine i nevjerovatno uzbudljive Galaxy A serije smartfona kompanije Samsung. Upravo prošlogodišnji modeli Samsung Galaxy A serije unijeli su pravu revoluciju u srednju klasu smartfona, dajući joj kvalitet i mogućnosti koje su do tada bile rezervisane samo za najskuplje, top uređaje.

Samsung je globalno poznat i kao proizvođač tableta vrhunskog kvaliteta i povezivosti. Ipak, prošle godine su možda i najviše oduševili svojom linijom Galaxy Watch pametnih satova, po mnogima najboljim nosivim uređajima današnjice. A šta tek reći za njihovu ovogodišnju flagship seriju smartfona Galaxy S20 ili njihove televizore najnovije generacije, pametnije nego ikad.

Na web shopu 3D BOX-a pronaći ćete veliki izbor uređaja i dodatne originalne opreme Samsung brenda. Online kupovina je jednostavna i sigurna, a obezbijeđena je i brza dostava kupljene robe na kućne adrese širom BiH.

Scroll to Top