Najpovoljnija online prodaja i brza dostava televizora svjetskih top brendova

Online prodaja dokazano kvalitetnih televizora svjetskih top brendova na web shopu 3D BOX-a kreirana je tako da svakome omogući nabavku novog televizora po sopstvenim željama i mogućnostima. Zvučnost naziva brendova zastupljenih u redovnoj online ponudi, kao što su Sony, Samsung, Philips, Tesla i drugi, to najbolje potvrđuje.

Tesla televizore s dijagonalom ekrana od najmanje 32 inča, na online shopu 3D BOX-a možete kupiti već za 209 KM. Tu su, naravno, i veći, još kvalitetniji, a i dalje veoma jeftini Tesla televizori. Fantastičnu priliku za kupovinu odličnog Philips televizora predstavlja 4K model ovog brenda s Ambilight ekranom dijagonale od 43 inča. Cijena ovog televizora od 639 KM je ubjedljivo najpovoljnija u BiH, a online kupovinom dobija se i petogodišnja garancija.

Povoljne cijene, brza dostava

I Sony brend ima svog favorita među televizorima nevjerovatno niske cijene u odnosu na vrhunski kvalitet. Takav je, na primjer, Sony Bravia Smart TV, 4K, s ekranom dijagonale 55 inča, po cijeni od samo 999 KM! Riječ je o televizoru dijagonale ekrana od tačno 138.8 cm koji obiluje naprednim kompanijinim tehnologijama za oblikovanje savršene slike i tona.

Samsung, takođe, nudi ekstra kvalitetne televizore od kojih su neki u online prodaji po nevjerovatno niskim cijenama. Recimo, Samsung Smart televizore od 55 inča, na web shopu 3D BOX-a, možete online da kupite po cijeni već od 979 KM.

Pored nekoliko navedenih modela televizora koji se ističu nevjerovatno niskim cijenama u odnosu na dokazani visoki kvalitet, online ponudu 3D BOX-a zaokružuje veliki izbor drugih modela televizora svjetskih top brendova. Provjeren kvalitet, povoljne cijene i brza dostava na kućni prag su najznačajnije odlike online trgovine 3D BOX-a.

Online akcijski popust

Međutim, ni to nije sve jer trenutno je na web shopu 3D BOX-a na velikom specijalnom popustu 20-ak Sony, Samsung, Philips i Tesla televizora. Kupovina na web shopu je krajnje jednostavna i podržana jasnim uputstvima, a ostavlja i mogućnost izbora plaćanja od kartičnog, preko plaćanja na rate, do plaćanja pouzećem, prilikom preuzimanja kupljenog televizora.

Posebna pogodnost kod online prodaje je opcija naručivanja televizora izabranog na web shopu telefonom. Ukratko, 3D BOX je i u ovom vremenu vanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom korona virusa pronašao način izlaska u susret potrebama svojih kupaca i korisnika.  

Scroll to Top