Pristupačna elektronika svjetskih top brendova na web shopu 3D BOX-a

Web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba izdvojio se kao jedan od najatraktivnijih u BiH po ponudi raznovrsne i kvalitetne moderne elektronike svjetskih top brendova. Apple, Samsung, Sony, Xiaomi, Philips, Huawei, Honor, JBL, Hausbrandt Guzzini.., samo su neki od brendova zastupljenih u redovnoj ponudi na web shopu 3D BOX-a…

Pod vanrednim okolnostima prouzrokovanim pandemijom Corona virusa ljudi su, htjeli – ne htjeli, sve prinuđeniji da se okrenu online kupovini. Ono što je u tom slučaju neophodno svakom kupcu namjerniku je pouzdana online trgovina sa kvalitetnom robom i prihvatljivim cijenama.

Web shop 3D BOX-a ispunjava najviše standarde online trgovine, potvrđene SSL sertifikatom kao garancijom bezbjednih transakcija i komunikacije na internetu. Svoju atraktivnost potvrđuje raznovrsnom ponudom provjereno kvalitetnih mobilnih telefona, televizora, pametnih satova, tableta, električnih skutera, bežičnih zvučnika i slušalica, kamera, pročišćivača vazduha, robot usisivača, kafe uparata

Bogata ponuda, uvijek aktuelni popusti

3D BOX je autorizovani prodavac kompletnog PlayStation asortimana

Kao posebno istaknut segment u cjelokupnoj ponudi online trgovine 3D BOX-a nalazi se kompletan Sony PlayStation asortiman, obogaćen ogromnim brojem PS4 igara. 3D BOX je autorizovani prodavac kompletnog PlayStation asortimana i u prilici je da ljubiteljima gaming-a garantuje najpovoljnije uslove kupovine i podrške. Kupovina PlayStation proizvoda na web shopu 3D BOX-a je najisplativija u BiH, jer pored redovne bogate ponude, uvijek su aktuelni i popusti na određene konzole, PS igre ili raznovrsnu i originalnu PS opremu.

Ponuda mobilnih telefona na web shopu 3D BOX-a kreirana je prema različitim potrebama kupaca. U redovnoj ponudi su svi modeli posljednjih nekoliko generacija Apple iPhone, Samsung i Xiaomi uređaja, u koje korisnici cijelog svijeta imaju najviše povjerenja. Tu su i telefoni drugih brendova, a zajedničko im je – garantovani kvalitet i obezbijeđen servis.

Probrani modeli televizora nove generacije brendova Sony, Samsung, Philipsi drugih, nalaze se u redovnoj ponudi na web shopu 3D BOX-a. U pitanju su modeli televizora s garancijom do 5 godina, koji za uloženi novac pružaju maksimum kvaliteta. Na web shopu 3D BOX-a uvijek možete da pronađete i televizore na velikim akcijskim popustima, što predstavlja najpovoljniju priliku za pametnu kupovinu, uz zaista veliku uštedu.

Jednostavna i sigurna kupovina na web shopu 3D BOX-a

U današnje doba naprednih tehnologija pametni sat postaje najbolji čovjekov prijatelj i asistent

U današnje doba naprednih tehnologija pametni sat postaje najbolji čovjekov prijatelj i asistent. Kvalitetni pametni satovi i fitness trackeri, kakve u ponudi ima web shop 3D BOX-a, potvrdiće vam to već poslije nekoliko dana njihovog korišćenja. Čim upoznate ogromne praktične mogućnosti svog novog uređaja oko ručnog zgloba, shvatićete da ste zakoračili u novo, digitalno doba.

Na web shopu 3D BOX-a pronaći ćete po najpovoljnijim cijenama u BiH i veliki izbor najboljih pročišćivača vazduha, ultrapopularnih Segway i Xiaomi električnih skutera, moćne JBL bežične zvučnike, najbolje auto-punjače s raznim dodatnim opcijama, savršen kućni Hausbrandt aparat za espresso, klasične i bežične slušalice top kvaliteta, kamere, tablete i mnoge druge elektronske uređaje kao i raznovrsnu dodatnu opremu.

Online kupovina PlayStation proizvoda, mobilnih telefona, televizora, pametnih satova, tableta, električnih skutera ili aparata za espresso svjetskih top brendova, na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba je jednostavna, sigurna i uz obezbijeđenu brzu dostavu na kućnu adresu.

Scroll to Top