Uživajte u traileru koji najavljuje novi Assassin’s Creed: Valhalla (Video)

Assassin’s Creed: Valhalla naziv je najnovijeg nastavka popularnog gaming serijala izdavačkog studija Ubisoft koji nam stiže krajem godine. Dolazak novog nastavka Ubisoft je promovisao na svom Youtube kanalu objavljujući trailer za video igru koju mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Po svemu sudeći, Valhalla bi trebalo da se pojavi na tržištu otprilike u isto vrijeme kada i Sony PlayStation 5. Gotovo izvjesno je da će se to dogoditi u vrijeme prednovogodišnjih prazničnih dana. Dolazeća igra je, naravno, osim za PlayStation platforme, predviđena i za Xbox One, PC i Google Stadia konzole.

Valhalla će se igrati na PS4 i PS5 konzolama

Najzanimljivije i najvažnije je, međutim, da Ubisoft potvrđuje da će Assassin’s Creed: Valhalla pored najnovije gaming platforme moći da se igra i na PlayStation 4 konzolama.

U novoj igri iz franšize koja traje više od 10 godina, preuzimate ulogu Eivor-a, vođe Vikinškog klana. Valhalla je igra koja vam ostavlja mogućnost da u nju uronite kao muški ili kao ženski član klana. Štaviše, imaćete mogućnosti da prilagodite svoj karakter, što nije bilo uobičajeno u prethodnim Assassin’s Creed naslovima.

Priča će biti smještena u Mračnom dobu Norveške i Engleske. U Valhalla igri ćete imati mogućnost da izgradite dom za vaš klan. Dugogodišnji fanovi igre biće srećni što se jedan od zaštitnih znakova, hidden blade oružje, vraća u Valhalla-u, navodi Engadget. S obzirom na to da se nordijski vrhovni bog Odin pojavljuje u igri, očito je da će postojati upliv mitologije u istorijski aspekt igre.

Assassin’s Creed naslovi na web shopu 3D BOX-a

Ubisoft Montreal, studio koji je pomogao da se napravi serijal, preuzeo je ulogu glavnog Assasin’s Creed: Valhalla razvojnog tima. Kreativni direktor igre sada je Ashraf Ismail, poznat i kao režiser čuvenog Assassin’s Creed: Black Flag ostvarenja.

Do pojavljivanja u prodaji Assasin’s Creed: Valhalla igre, fanovi ove franšize imaju jedinstvenu priliku da na web shopu 3D BOX-a nabave neke od ranijih naslova igre po izuzetno povoljnim, nižim cijenama u odnosu na početne. To su Assassin’s Creed 3 & AC Liberation HD Remastered, Assassin’s Creed Origins Standard Edition, Assassin’s Creed Odyssey Standard Edition, Assassin’s Creed: Unity Standard Edition, Assassin’s Creed Syndicate i već pomenuti Assassin’s Creed 4 Black Flag.

Scroll to Top