3D BOX servis računara i laptopa: Od 11. maja veliki popust na usluge!

Od ponedjeljka, 11. maja, 3D BOX servis računara i laptopa obilježava novi početak rada velikim popustom na osnovne usluge. Tako će instaliranje operativnog sistema uz osnovni paket programa koštati svega 25 KM, umjesto uobičajenih 50 KM. Pored toga, uz svaki obavljeni servis, čišćenje računara ili laptopa od prašine je gratis!

3D BOX servis računara i laptopa uvodi još jednu atraktivnu ponudu tokom akcije. Riječ je o usluzi postavljanja ili zamjene termalne paste, izuzetno važne smjese za odvlačenje toplote od izvora, odnosno procesora, koja uz instaliranje operativnog sistema tokom akcije košta samo 39 KM. Na sve to dobija se, naravno, i besplatno čišćenje uređaja od nakupljene prašine.

Akcijskim popustom 3D BOX iskazuje podršku svojim kupcima i korisnicima usluga kojima je, kao i cijelom društvu, pandemija Corona virusa u proteklom periodu znatno izmijenila uobičajene navike i aktivnosti.

Tokom pandemije i kućne izolacije, računari ili laptopi se koriste znatno više nego što je do sada bilo uobičajeno. Pored toga, vanredne okolnosti prouzrokovane pandemijom mnoge su primorali da rade od kuće. Sve je to doprinijelo mnogo većoj upotrebi personalnih računara i laptopa, zbog čega raste i potreba za njihovim redovnim i pravilnim održavanjem i servisiranjem. 3D BOX servis računara i laptopa je tu da vam ponudi profesionalnu i krajnje povoljnu uslugu održavanja vaših uređaja u odličnom stanju.

Za sve informacije u vezi servisiranja računara i laptopa možete se obratiti putem telefona na broj 065/333-345 ili na isturenom prodajnom pultu 3D BOX shopa u TC Mercator u Banjaluka. O završetku akcijskog popusta koji 3D BOX servis računara i laptopa daje od 11. maja, korisnici će biti naknadno obaviješteni.

Scroll to Top