NOVO U PONUDI 3D BOX-a Philips Smart TV 43“ savršene slike i zvuka

Philips Smart TV iz serije 6500 pruža toliko oštru sliku da će vam se učiniti da ste na mjestu radnje. Ovaj odlični model televizora pod oznakom 43PUS6554/12 sada je u redovnoj ponudi 3D BOX shopa u TC Mercator Banjaluka. Može, takođe, da se kupi i na web shopu 3D BOX-a – mobilnitelefoni.ba, po najpovoljnijoj cijeni u BiH.

Televizor ima LED ekran dijagonale 43 inča, odnosno 108 cm, pune 4K UHD rezolucije. Istinska 4K slika na Philips TV uređaju 43PUS6554/12 je savršeno čista i živopisna. Zvuk je takođe jasan i kristalno čist. Za maksimalan ugođaj tu je i SAPHI upravljački meni koji pruža momentalan pristup sadržajima koje volite.

SAPHI je brz i intuitivan operativni sistem koji upotrebu Smart TV-a kompanije Philips pretvara u pravi užitak. Uživaćete u odličnom kvalitetu slike i pristupu jasnom meniju utemeljenom na ikonicama. S lakoćom ćete upravljajti sadržajem i brzo se kretati do popularnih Philips Smart TV aplikacija među kojima su YouTube, Netflix i mnoge druge.

Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologije na Philips Smart TV uređaju stvaraju kinematografsku sliku i zvuk. Podrška za vrhunske Dolby formate zvuka i slike znači kako će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati fantastično realistično. Bez obzira na to da li je u pitanju najnovija televizijska serija ili Blu-Ray disk, moći ćete uživati u kontrastu, osvjetljenosti i bojama koje odražavaju originalnu zamisao režisera. Slika će biti praćena jasnim, detaljnim i prostornim zvukom.

Philips TV 43PUS6554/12 je savršeno opremljen da najbolje iskoristi format videozapisa HDR10+. Kontrast, boja i nivoi osvjetljenosti prilagođavaju se od kadra do kadra. Kupovinom ovog fantastičnog modela televizora na njega dobijate i 5 godnia garancije.

Scroll to Top