Sony i Naughty Dog potvrdili – premijera The Last of Us Part 2 19. juna

The Last of Us Part 2 će, napokon, biti objavljen 19. juna. Poslije niza peripetija i odgađanja premijere, Sony i Naughty Dog su krajem aprila potvrdili da će ona ipak biti dostupna za nepuna dva mjeseca. Sada je i potvrđeno, biće to petak, 19. juna.

Videogame Arena podsjeća da je igra trebalo da izađe 29. maja, ali je premijera nedavno prolongirana usljed pandemije Corona virusa. Tada su autori igre naveli da za ovaj naslov još nije određen novi datum izlaska. To je zabrinulo mnoge igrače, naročito kada je Sony počeo da vraća novac svima koji su The Last of Us Part 2 kupili u pretprodaji.

Opet ta pandemija

Naughty Dog je otkrio da je do odgađanja premijere došlo usljed nemogućnosti da isporuči primjerke igre svim igračima. Kao što je poznato, pandemija je otežala transport ili ga čak i prekinula u nekim dijelovima svijeta. Iz tog razloga TLoU 2 je privremeno stavljen na čekanje do nekih povoljnijih prilika.

Čekanje druge polovine juna možda ne bi bio toliko veliki problem, da u međuvremnu nisu procurili detalji priče iz The Last of Us Part 2 koji sadrže ogromne spojlere, navodi vgarena.net. Video sa spornim scenama je okačen na YouTube, a komentari o tome svuda po internetu. Snimci su, srećom, brzo uklonjeni. Samo dan kasnije su se oglasili i Naughty Dog i Sony navodeći da žale što su otkriveni važni detalji radnje.

Odigrajte The Last of Us prvi dio

„Uradite sve što možete da izbjegnete spojlere i molimo vas da ih ne otkrivate drugima. TLoU Part 2 će uskoro biti u vašim rukama. Bez obzira na to što budete vidjeli ili čuli, konačno iskustvo će biti vrijedno truda”, navodi se u saopštenju razvojnog tima Naughty Dog. Ako je za utjehu, na web shopu 3D BOX-a odmah možete da nabavite sjajni prvi dio The Last of Us za svega 39 KM.

Scroll to Top