Samsung nastavlja dominaciju u srednjoj klasi, stižu novi smartfoni A serije

Predstavljeni su novi smartfoni A serije kompanije Samsung – Galaxy A21s i Galaxy A41, koji oduševljavaju sjajnim dizajnom i odličnim performansama. Oba uređaja dolaze sa unaprijeđenim kamerama, vrhunskim ekranom i dugotrajnim baterijama.

Samsung Galaxy A41 dolazi sa vrhunskim Super AMOLED Infinity-U ekranom od 6.1 inča, koji pruža izvanredan doživljaj gledanja. Ovaj pametni uređaj opremljen je i izdržljivom baterijom od 3.500 mAh, sa mogućnošću brzog punjenja od 15W. Baterija ovog kapaciteta korisnike neće ostaviti na cjedilu. Smatrfoni A serije su i stekli popularnost zahvaljujući savršenoj usklađenosti svih funkcija koje su im date.

Smartfoni elegantnog dizajna

Osim toga, trostruka kamera, od kojih je glavna sa 48 MP, makro kamera od 5 MP i ultraširoka kamera od 8 MP omogućavaju stvaranje visokokvalitetnih fotografija. Za zadivljujuće selfie mogućnosti i videopozive je zadužena prednja kamera od 25 MP, sa fokusom uživo.

Pored odličnih mogućnosti, smartofni Galaxy A41 imaju i elegantan dizajn koji se dodatno ističe zaobljenim uglovima. Posebne šare na pozadini uređaja sada su u novim paletama boja: Prism Crush Black, Prism Crush White i Prism Crush Blue, sa završnim, sjajnim slojem.

Infinity-O displej u kombinaciji sa 6.5-inčnim prikazom u rezoluciji visoke definicije svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizuelni doživljaj. Bez obzira na to da li korisnici igraju igrice ili gledaju video snimke, 20:9 razmjera prikazanog sadržaja, u kombinaciji sa Dolby Atmos zvukom, stvara vrhunsko video iskustvo. Mogućnosti trostruke kamere, kakve imaju smartfoni Galaxy A21s, biće dovoljne za svačije potrebe.

Fotografije na profesionalnom nivou

Glavna kamera od 48 MP i ultraširoka kamera od 8 MP omogućavaju snimanje fotografija na profesionalnom nivou. Za fokusiranje je zadužena makro kamera od 2 MP. I sa ovim telefonom korisnici mogu da provode vrijeme bezbrižno igrajući igrice i snimajući video zapise, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh. I Galaxy A21s ima brzo punjenje od 15 W koje omogućava brzu dostupnost uređaja, prenosi PC Press.

Dodatno, uz prostor za čuvanje podataka od 64 GB interne memorije proširive do 512 GB, korisnici neće morati da brinu o tome da li imaju dovoljno prostora za omiljene sadržaje. Smartfoni Galaxy A21s dolaze u tri privlačne boje, a to su crna, bijela i plava.Samsung Galaxy A21s i Galaxy A41 smartfoni očekuju se na našem tržištu već krajem ovog ili tokom narednog mjeseca i pripadaće nižoj srednjoj cjenovnoj klasi.

Scroll to Top