3D BOX Days of Play, novi telefoni u ponudi i brutalno sniženje PS4 igara

Novi, pristupačni i izuzetno kvalitetni Samsung i Xiaomi telefoni, tradicionalni Days of Play popusti, nekoliko top televizora na akciji i brutalno sniženje vrhunskih PS4 igara obilježavaju prve dane juna na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a. Pored toga, tu je i bogata redovna ponuda električnih trotineta, pametnih satova, tableta, fantastičnih JBL bežičnih, vodootpornih zvučnika…

Mnogo je, dakle, razloga da ovih dana posjetite 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu Banjaluka, 3D BOX shop u Gradišci kao i web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Na svim ovim prodajnim mjestima, dok traje Days of Play sniženje, čeka vas nevjerovatno veliki popust na PS VR komplete. Uz velike Days of Play popuste, koji traju do 8. juna, možete da nabavite i najatraktivnije i hit naslove PS4 igara.

S obzirom na to da je misija 3D BOX-a da u domove unosi radost, veliko sniženje uvedeno je i na PS4 igre koje ove godine ne obuhvata Days of Play akcija. Neki od naslova sniženi su i za nevjerovatnih 65%!

Ako niste primijetili, cijene Smart UHD televizora na našem tržištu su u laganom padu. U 3D BOX-u vas čeka odličan izbor takvih modela po najpovoljnijim cijenama u BiH. Pored toga, neki od tih televizora su i na sniženju, pa predstavljaju idelanu priliku za pametnu investiciju. Sniženje se odnosi na neke od najpopularnijih Samsung, Sony, Philips i Tesla modela televizora.

Scroll to Top