MK 11: Aftermath i Light Balance udružili snage za svjetlosni spektakl (Video)

U čast izlaska nove igre Mortal Kombat 11: Aftermath, sastala se ekipa velikih kreativaca, a rezultat je, naravno, spektakularan performans. Kreatori MK igre su, naime, ovim specijalnim povodom udružili snage sa Light Balance grupom kako bi proslavili izlazak nove igre.

Ako još niste čuli za Light Balance trupu, mondo.rs podsjeća da su 2017. godine odabrani među tri najbolja učesnika talent-šou programa “Amerika ima talenat“. Njihova specijalnost su ples i svjetlosni efekti. Light Balance kreira nevjerovatne vizuelne performanse, koji su osvojili čitav svijet. Dokaz njihovog kvaliteta je na svojevrstan način potvrdio i Aftermath video donoseći fanovima nevjerovatan svjetlosni spektakl.

U video klipu se pojavljuju Raiden, Liu Kang, Sheeva i drugi omiljeni Mortal Kombat likovi, koji se pojavljuju i u najnovijem izdanju igre. Na kraju sve se začini Friendship završnicom, po kojoj su starije Mortal Kombat igre poznate, a koje se vraćaju sa Aftermath dodatkom besplatno za sve koji već imaju Mortal Kombat 11 igru za PS4, Xbox One i PC.

Mortal Kombat 11 igrači su prije nekoliko dana dobili mogućnost da igraju novi DLC. To podrazumijeva dodatak sa tri nova lika, produženje priče i nove skinove za određene igrače. Mortal Kombat 11: Aftermath vraća dva poznata lika u priču i igru, a to su Fujin i Sheeva.

Robocop prvi put ulazi u Mortal Kombat univerzum, kao gostujući lik. Fujin je bog vjetra i Raiden-ov brat, zaštitnik Zemlje, dok je Sheeva pola čovjek i pola zmaj, kraljica antičke Šokan rase. Robocop je urađen po ugledu na filmske uloge Petera Velea, iz istoimenih filmova 1987. i 1990. godine. Zajedničko za sva tri lika u Aftermath nastavku je to da su moćni, brutalni, nemilosrdni i imaju, vjerovatno, najubitačnije Fatality udarce do sada.

Scroll to Top