TOP PREPORUKA Najnovija Redmi Note 9 linija smartfona u 3D BOX-u

Tri fantastična modela smartfona iz najnovije Xiaomi Redmi Note 9 serije su  stigla na sva prodajna mjesta 3D BOX-a. Poklonike Xiaomi brenda veoma će obradovati njihov novi, unaprijeđeni kvalitet. Još više će ih obradovati cijene uređaja, koje su čak i niže nego što biste očekivali za kvalitet koji posjeduju.

Redmi Note 9 serija smartfona iz maja ove godine izuzetno je bogato opremljena i u srednji cjenovni rang donosi novi kvalitet. Svaki od tri modela estetski je dovoden gotovo do savršenstva. Glavni aduti kod sva tri modela su Quad kamera, izuzetno dugotrajna baterija kapaciteta 5020 mAh, najnoviji MIUI korisnički interfejs…

Vrhunska opremljenost sva tri uređaja

Uređaje najnovije Redmi Note 9 serije Xiaomi je bogato opremio, estetski ih doveo gotovo do savršenstva i plasirao na tržišta širom svijeta s velikim optimizmom. Kao što smo i navikli kad je u pitanju ovaj brend, dobili smo tri nevjerovatno zanimljiva i atraktivna smartfona po superpovoljnim cijenama.

Prostrani IPS LCD ekrani i vrhunska Corning Gorilla Glass 5 zaštita cijelog kućišta, takođe su zajednička odlika svih modela najovije Redmi Note 9 serije. S pouzdanim čipsetima, sasvim dovoljno radne i interne memorije i uz sve prethodno navedeno, ovi uređaji trenutno predstavljaju najisplativiju investiciju u srednjem cjenovnom rangu smartfona.

Xiaomi Redmi Note 9s je na naše tržište stigao u maju ove godine. Odlikuju ga zaista visoke performanse i velike mogućnosti u mnogim segmentima. Opremljen je mnoštvom korisnih opcija i dodataka kao što su IR port, diktafon, FM radio, audio jack od 3.5 mm, čitač otiska prsta… Rangiran je kao osnovni od tri modela Redmi Note 9 serije, ali njegove specifikacije i naročito performanse, čine ga neodoljivim.

Iz iste serije je i smartfon jednostavno označen kao Redmi Note 9. Riječ je o telefonu s mnogo jakih aduta za odličan prolaz na tržištu. Pored toga što se baterija brzo puni zahvaljujući brzom punjaču od 18W, uređaju pruža i vanserijski veliku autonomiju. Ovaj smartfon iz nižeg srednjeg cjenovnog ranga nikoga ne bi smio razočarati.

Izuzetne performanse Redmi Note 9 Pro smartfona

Napokon, tu je i Redmi Note 9 Pro koji pokreće odlični Snapdragon 720G procesor sa 8 jezgri, izrađen u 8-nanometarskoj tehnologiji. U kombinaciji sa velikih 6 GB RAM-a, obezbjeđuje smartfonu zaista izuzetne performanse čak i kad je u pitanju kompleksniji gaming. U verzijama sa 64 GB iili 128 GB interne memorije proširive microSDXC karticama, uređaju je obezbijeđen i izuzetno veliki kapacitet za arhiviranje najrazličitijih sadržaja. Moćna Quad kamera je možda i najjači adut ovog izuzetnog telefona.

Svi telefoni iz najnovije Xiaomi Redmi Note serije, na svim 3D BOX prodajnim mjestima, u ponudi su po najpovoljijim cijenama u BiH.

Scroll to Top