3D BOX Izaberi svoj savršeni električni skuter za kompletan doživljaj ljeta

Električni skuteri su savršeno gradsko prevozno sredstvo, naročito ljeti. Osim što će vas poštedjeti pješačenja po vrućini ili zagušljivog javnog prevoza, omogućiće vam da ugodno „zaplovite“ ulicama i osjetite sve čari takve vrste kretanja.

Električni skuteri su lagani i jednostavni za sklapanje. Sklopljeni skuter možete da nosite u ruci, da ga odložite pored svog radnog stola, unesete u autobus ili smjestite u gepek automobila. Na jednom punjenju baterije većine električnih skutera, možete da uživate u cjelodnevnom krstarenju gradom.

Bezbjedna i udobna vožnja

Po cijenama nižim od prošlogodišnjih, 3D BOX je pripremio odličnu ponudu električnih skutera svjetskih top brendova Segway i Xiaomi. Električni skuteri ovih kompanija, naime, važe za najkvalitetnije, o čemu svjedoče i brojna priznanja koja su im dodijeljena.

Električni skuteri iz Ninebot KickScooter Segway serije su sklopiva i lagana gradska prevozna sredstva čuvene američke kompanije. Dizajnirani su za podršku u izbjegavanju gustog gradskog saobraćaja. Idealan su izbor za gradske službenike, studente, kurire, dostavljače i druge osobe u pokretu. Na Segway skuterima vrhunskog dizijana i kvaliteta izrade uživaćete u prilično dugoj i bezbjednoj vožnji.

Zahvaljujući efikasnoj bateriji i pametnom sistemu za njeno korišćenje i nadgledanje Smart-BMS, Segway električni skuteri su apsolutno pouzdani i za relativno duže relacije vožnje. Njihove čvrste, sigurne gume i amortizeri na oba točka obezbjeđuju maksimalnu udobnost. Tempomat je ugrađen da biste mogli odabrati i zakljčati željenu brzinu za još opuštenije krstarenje gradom. LED displej pokazuje brzinu vožnje, Bluetooth konekciju, mod vožnje i stanje baterije.

Električni skuteri postali planetarni hit

Segway električni skuteri nemaju vidljivih kablova koji bi im narušili estetiku. Otporni su na vodu i prskanje, apsorbuju vibracije i imaju svjetlo prilagodljivo vremenskim uslovima. Ugrađeni ekološki sistem oporavka energije obezbjeđuje tokom vožnje da im se energija nikuda ne rasipa i ne gubi. Segway je poveo računa i o najmanjim detaljima kako bi udobnost i sigurnost vozača bili zagarantovani.

Podjednakog kvaliteta i mogućnosti su i Xiaomi električni skuteri, koji su prošlog ljeta postali planetarni hit. Sada je već sasvim uobičajeno vidjeti ljude po gradovima kako ih koriste za odlazak na posao, u kupovinu, na fakultet ili jednostavno za zabavu.

Scroll to Top