JEDINSTVENA PONUDA Superpovoljne PS4 konzole + vrijedni bonusi

Jedinstvena ponuda u 3D BOX-u! Tri nevjerovatno povoljna paketa PlayStation 4 konzola sa izuzetnim bonusima za kupce spremni su za najveće gaming fanove. 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu, 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka i web shop mobilnitelefoni.ba jedina su mjesta na kojima se mogu pronaći ovakve superpovoljne kombinacije Sony PlayStation brenda.

Jedinstvena ponuda počinje s PlayStation 4 500 GB F Chassis konzolom uz koju dolazi igra The Last of Us 2. Navedena igra je trenutno najveća ekskluziva u svijetu gaminga i u prodaji se pojavila 19. juna ove godine. Riječ je o dugo čekanom fantastičnom nastavku igre koja konkuriše za najbolju PS igru do sada.

Kad je u pitanju sama konzola, koju obuhvata ova jedinstvena ponuda, valja naglasiti da je obogaćuje novi, poboljšani i pojačani hardver. Riječ je, dakle, o gaming platformi sttvorenoj da bude aktuelna godinama. Osvježenog je dizajna i značajno unaprijeđena. Sada je to uređaj elegantnih linija, vidljivo manjih dimenzija i manje težine u odnosu na prethodne modele. Ne treba zanemariti ni povećanu štedljivost ove konzole u potrošnji električne energije. Svima će se sigurno dopasti i skoro bešuman njen rad što sveukupan doživljaj njenog korišćenja podiže na znatno viši nivo.

Jedinstvena ponuda odnosi se i na kombinaciju PlayStation 4 1TB Slim konzole s dodatnim Dualshock kontrolerom najnovije generacije. Po superpovoljnoj cijeni dobija se paket u kojem pored konzole i Dualshock kontrolera dobijate još jedan Dualshock kontroler. I konzolu iz ovog paketa obogaćuje novi, poboljšani i pojačani hardver. Takođe je osvježenog dizajna i značajno unaprijeđena.

Vrhunac vrijednosti koji predstavlja jedinstvena ponuda 3D BOX-a odnosi se na kombinaciju PlayStation 4 1TB Slim konzole s dodatnim Dualshock kontrolerom najnovije generacije i The Last of Us 2 igrom.

Jedinstvena ponuda vrhunskih PlayStation kombinacija po superpovoljnim cijenama na svim 3D BOX prodajnim mjestima potrajaće do isteka zaliha atraktivnih paketa.

Scroll to Top