3D BOX Kompletirana ljetna top ponuda najnovijih Galaxy A smartfona

Najnoviji modeli smartfona Samsung Galaxy A serije su stigli u 3D BOX zaokružujući tako top ponudu ovih uređaja vanserijskog kvaliteta. Prvi put u cjenovno povoljnoj srednjoj klasi našao se i telefon sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Samsung kao da sa svakim novim modelom smartfona iz A serije pomjera granice na opšte zadovoljstvo poklonika ovog brenda. Za najsvježiji primjer možemo uzeti upravo fantastični Galaxy A51, koji sada dolazi i u supermoćnoj memorijskoj varijanti 8/128 GB. I to je samo jedan u nizu aduta koje posjeduje u trci za najisplativiji smartfon po cijeni ispod 600 KM.

U specijalne kvalitete Galaxy A51 uređaja svakao da spadaju i Game Booster i Samsung Knox opcije. Game Booster, naime, omogućava smanjenje smetnji i unapređenje vještine uz namjenski interfejs i lako dostupan meni. Frame Booster pruža grafici glatko i gotovo realno kretanje. Game Booster pamti i obrasce korišćenja kako bi optimizovao bateriju, temperaturu i memoriju što je od ogromnog značaja za gamere, ali i sve ostale korisnike.

S druge strane, Samsung Knox je ugrađen u hardver i softver telefona i štiti uređaj od trenutka kada se prvi put uključi. Nudeći višeslojnu sigurnost, Knox čuva korisnikove najosetljivije informacije od zlonamjernog softvera i opasnih prijetnji. Galaxy A51 posjeduje i visokotehnološku biometrijsku identifikaciju. Čitač otiska na ekranu prepoznaje jedinstveni otisak prsta korisnika, tako da je jedina osoba koja može jednim lakim potezom da pritisne telefon i otključa ga.

Pored fantastičnog Galaxy A51 modela, tu su sada i Galaxy A21s, A30s, A31, A41, kao i vanserijski Galaxy A71, s novom, nižom cijenom, koja je prvi put spala ispod 700 KM.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da u 3D BOX-u na vrijeme nabavite neki od Galaxy A smartfona po najpovoljnijoj cijeni u BiH. U ponudi su i izuzetno atraktivni i povoljni prošlogodišnji modeli iz ove serije posebnog kvaliteta.

Scroll to Top