Uskoro Unpacked premijera Samsung telefona, pametnih satova i slušalica

Za otprilike dvije sedmice biće održan najveći godišnji događaj za poklonike Samsung brenda – Galaxy Unpacked event. Već smo upoznati sa tim da vrhunac događaja predstavlja premijera nove, Galaxy Note20 linije smartfona. Međutim, biće tu još mnogo zanimljivih novih proizvoda južnokorejske kompanije, koje fanovi s nestrpljenjem očekuju.

Mnogo radoznalosti izaziva najava premijere druge generacije savitljivog, Galaxy Fold smartfona na Unpacked eventu. Ipak, kod nas ovaj model još nije privukao toliko pažnje da bismo mogli prognozirati njegov dobar prolaz na tržištu. Pored diskutabilnog kvaliteta mehanizma za sklapanje i rasklapanje uređaja, odbija i njegova vrlo visoka cijena. Ipak, sačekajmo još pola mjeseca da vidimo koliki je tu napredak ostvaren.

Unpacked premijera Galaxy Watch 3 linije

Konkretnije interesovanje vlada za Samsung Galaxy Watch 3 liniju pametnih satova koja će takođe biti predstavljena na Unpacked eventu. Riječ je o novoj generaciji pametnog sata koji su mnogi kritičari proglasili najboljim na svijetu. Koliki i kakav napredak donose dolazeći modeli uskoro ćemo imati priliku da vidimo, a do kraja ljeta i da sami testiramo.

Ovogodišnji Galaxy Unpacked event će biti održan samo online, zbog već dobro poznatih ograničenja izazvanih pandemijom Corona virusa. Ipak, na njemu će biti predstavljen veliki asortiman noviteta Samsung brenda. Među njima, najavljeno je i predstavljanje znatno unaprijeđenih Samsung Buds Live slušalica.

Uprkos atraktivnoj najavi, glavna zvijezda Unpacked događaja nesumnjivo će biti Galaxy Note20 Ultra smartfon. Uz njega, naravno, to su i ostali modeli nove, Note20 linije flagship uređaja južnokorejskog brenda.

Novo iskustvo top performansi

O Galaxy Note20 Ultra uređaju se manje-više već sve zna. Unpacked event treba samo da potvrdi ono što je prethodnih dana već procurilo u javnost. Ukratko, stiže nam telefon sa mogućih 16 GB RAM-a, što predstavlja do sada najveću radnu memoriju u nekom smartfonu. Uz jednako moćan čipset nenadmašne snage, od Ultre se očekuju top performanse za potpuno novo korisničko iskustvo. Najbolji ekran današnjice, pametna S-pen olovka, dugotrajna baterija s opcijom brzog punjenja i novi, još viši kvalitet ionako supermoćnih kamera se podrazumijevaju.

Predstojeći Unpacked evenet prilika je za predstavljanje uglavnom premijum uređaja kompanije Samsung. Tokom ove godine, uz nešto manje pompe i više sporadično, predstavljani su i novi Samsung modeli telefona iz fantastične A serije. Sve o njihovom vanserijskom kvalitetu i nevjerovatno povoljnim cijenama saznajte na Blogu 3D BOX-a kao i na svim 3D BOX prodajnim mjestima, uključujući web shop mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top