USKORO U PRODAJI Tyson Fury i Anthony Joshua u novom UFC 4 (Video)

Borac koji postajete u dolazećem UFC 4, biće oblikovan vašim stilom borbe, dostignućima i ličnim osobinama. Svoj lik u ovoj adrenalinskoj igri možete da prilagođavate kroz jedinstveni sistem napredovanja u svim modovima.

UFC 4 kao jedna od najpopularnijih franšiza izdavača EA SPORTS, u prodaju stiže 14. avgusta ove godine. Prve zvanične najave govore da je riječ o značajno unaprijeđenoj i sadržajem obogaćenoj igri. Tako ćete, između ostalog, imati priliku da pobliže upoznate istinske velikane boksa kao što su Tyson Fury i Anthony Joshua. Njihove borbe u oktagonu obećavaju neviđen spektakl.

U PS igri UFC 4 dobićete priliku da od anonimnog amatera postanete UFC superstar. U dolazećoj igri za PlayStation 4 konzole, doživjećete i iskustvo nastanka borilačkih sportova i otkriti njihovo porijeklo. U tome će vam najviše pomoći dva potpuno nova okruženja koja donose i potpuno novu atmosferu, The Kumite i The Backyard.

Kada kao borac steknete pobjede i iskustvo, izazovite svijet u novim Blitz borbama ili u Online World Championshipu. UFC 4 vam nudi mogućnost da pokušate postati neprikosnoveni šampion.

U dolazećoj UFC igri, fluidne kombinacije hitch-to-strike nude prilagođenu i autentičniju stand-up borbu. Preuređena mehanika uklanjanja i partera pruža više kontrole u tim ključnim fazama borbe. Bez obzira, dakle, kako ili gdje igrate, naći ćete se u središtu svake borbe.

Scroll to Top