S dolazećim FIFA 21 naslovom, EA Sports predriblao konkurenciju (Video)

EA Sports je objavio gameplay video u kojem otkriva novitete koji očekuju igrače u novoj sezoni FIFA 21 fudbalske simulacije. U pitanju je potpuno drugačiji pristup od Konami-ja. Ovo je sada kompletno nova igra, poboljšana u odnosu na prethodna izdanja. Fanovi PlayStation-a mogu biti prezadovoljni ovim posljednjim ekstremnim poboljšanjima.

Electronic Arts Sports (EA Sports), izdavač FIFA 21, uložio je, čini se, ogromne napore da ostvari nedostižnu prednost nad konkurencijom. Objavljeni gamplay navodi nas na zaključak da su u tome i uspjeli. Umjesto samo sa sezonskom promjenom rostera, koji donosi PES 2021, FIFA 21 dolazi sa različitim unapređenjima.

EA Sports uspostavio nove, više standarde igre

Dok su fudbalske simulacije dosta uznapredovale prethodnih godina, driblanje i finte nisu nešto pretjerano razrađivane, navodi Play! Zine. EA Sports nastoji da to ispravi mehanikom tzv. agilnijeg driblanja, koje će pružiti slobodu igračima u okršajima „jedan na jedan“.

Za što dinamičnije mečeve na virtuelnom terenu, FIFA 21 posjeduje unaprijeđenu inteligenciju igrača. Igrač će, naime, pratiti gdje se i kod koga nalazi lopta, pa će se tako i pravovremeno pozicionirati. Isto važi i kad je u pitanju odbrana od napada, jer je EA Sports i tu uspostavio nove standarde koji simulaciju fudbalske igre približavaju realnosti. To podrazumijeva i povećanu kreativnost kod prelaska sa jedne na drugu stranu terena i mnogo drugih izmjena koje se tiču osnova fudbala, odnosno taktičkih zamisli.

Uz sve već navedene izmjene koje je sproveo EA Sports, FIFA 21 donosi inteligentnije dodavanje lopte, novi sistem blokiranja i presretanja lopte, te manuelnu kontrolu udaraca glavom. Sve to će mnogo značiti velikom broju igrača, a razvojni tim se potrudio da značajno skrati i vrijeme reakcije.

PRE-ORDER za ostvarivanje uštede uz vrijedne bonuse

EA Sports je potvrdio da FIFA 21 izlazi u oktobru i otkrio da će za PlayStation 5 i Xbox Series X stići besplatne nadogradnje za one koji budu kupili igre za generaciju konzola na izmaku – PlayStation 4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S i Xbox X.

3D BOX je kao član svjetske PlayStation zajednice za BiH obezbijedio superatraktivnu PRE-ORDER beneficiju za sve koji već sada žele da kupe FIFA 21 za PS4 konzole. Naime, kupovinom u pretprodaji FIFA 21 igre izdavača EA Sports, ostvaruje se značajna novčana ušteda, a dobijaju se i izuzetno vrijedni bonusi, uz garanciju da igru dobijate čim se pojavi na tržištu 6, odnosno 9. oktobra ove godine, zavisno od Champions ili Standard paketa koji izaberete.  

Scroll to Top