LJETNA AKCIJA Veliko sniženje EA i Warner hitova u 3D BOX-u

Hit naslovi izdavača video igara Electronic Arts (EA) i Warner od danas su na velikoj ljetnoj akciji u 3D BOX-u! Kupovinom pojedinih igara moguće je ostvariti uštedu i preko 60% od redovne cijene.  

FIFA 20 je, na primjer, na velikoj ljetnoj akciji hit naslova izdavača EA od danas samo 45 KM! S obzirom na redovnu cijenu od 129 KM, kupovinom ove igre do 9. avgusta, do kada akcija traje, u prilici ste da ostvarite uštedu od čak 84 KM!

Izdavački studio Warner fanove časti velikim popustom na nekoliko fenomenalnih Lego naslova. Za razliku od EA, Warner hit naslovi su na akciji do 16. avgusta. Pored pomenutih igara, na akciji su i mnogi drugi naslovi dva velikana globalne gaming industrije.

Lego Marvel Collection je na akciji svega 65 KM, a Lego Marvel Super Heroes samo 39 KM. S druge strane, široke ruke je i EA, pružajući mogućnost fanovima da ovih ljetnih dana ostvare velike uštede. Na akciji ovog izdavača su i ultrapopularni naslovi Star Wars: Jedi Fallen Order, Need for Speed Heat ili The Sims 4.

Kompletan izbor EA i Warner hit naslova na ljetnoj akciji može se pogledati i naručiti na web shopu 3D BOX-a. Igre na akciji mogu da se kupe i u 3D BOX shopovima u Banjaluci i Gradišci.

Scroll to Top