Da li znate koje vam sve uštede, bonuse i prednosti donosi PRE-ORDER?

Pre-order je, najkraće rečeno, kupovina u pretprodaji koja donosi određenu uštedu, a često i određene bonuse ili druge prednosti. Ovaj vid kupovine proizvoda o kojem ste već dobro upoznati, u svijetu postaje sve popularniji i smatra se pametnom investicijom.

Gaming fanovi bi trebalo da dobro znaju šta je Pre-order. Ovaj vid višestrukih pogodnosti se, naime, pri kupovini najčešće vezuje uz video-igre. Međutim, mnogi će se prisjetiti i najave dolaska na tržište PlayStation 4 konzole, koja je u prodaju stizala u ograničenim količinama.

Jeftinije, sigurnije, sadržajnije

Svi oni koji su tada iskoristili Pre-order, pored toga što su sebi osigurali primjerak konzole, ostvarili su i solidnu uštedu. Običaj je, naime, da proizvodi u pretprodaji budu jeftiniji u odnosu na cijenu koju će imati kada stignu na tržište.

Najveću popularnost Pre-order je stekao ponudom igara za koje je već precizno utvrđen datum izlaska na tržište. Kada je taj datum definitivno utvrđen, igra se kod ovlašćenih prodavaca nudi u pretprodaji. U tom periodu igra je obično jeftinija za 10%, a svi koji je rezervišu dobijaju i određene bonuse u samoj igri.

Pre-order donosi još jednu korisnu prednost, a to je da je kupcu u pretprodaji proizvod zagarantovan čim stigne na tržište. Često se dešava da popularni proizvodi u prodaju stižu u ograničenim količinama i do njih u prvi mah stižu samo najbrži i najsrećniji.

Onaj ko je prethodno iskoristio Pre-order ne mora da brine. Proizvod koji je platio u pretprodaji čekaće ga na prodajnom mjestu ili će mu biti isporučen na kućnu adresu, zavisno od načina kupovine.

Osnovne prednosti Pre-order opcije su sljedeće: cijena proizvoda je uvijek niža od one koja će biti redovna kada taj proizvod stigne na tržište, bez obzira na potražnju ili ograničene količine u prodaji, Pre-orderom se obezbjeđuje sigurno dobijanje najavljenog proizvoda i uz taj proizvod, osim popusta koji ste iskoristili u pretprodaji, dolaze i drugi atraktivni bonusi.

Pre-order ponuda u 3D BOX-u

Da bismo Pre-order prednosti još bolje objasnili, navešćemo primjer iz ponude 3D BOX-a. Na web shopu 3D BOX-a i u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu Banjaluka, u ponudi je novi naslov ultrapopularne igre Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

Igra će se u prodaji pojaviti 20. oktobra ove godine, ali svi koji iskoriste Pre-order, odnosno kupe je u pretprodaji, prije njenog dolaska na tržište, ostvarili su uštedu od 10%. Takođe, obezbijedili su svoj primjerak novog Crash-a bez obzira na prve količine igre koje će biti upućene u redovnu prodaju i stekli su pravo na atraktivne bonuse u samoj igri koji će svakoga obradovati.

Provjerite u 3D BOX-u koji su sve proizvodi trenutno pod oznakom Pre-order. Možda je među njima i onaj u koji želite pametno da investirate, pa će vam kupovina u pretprodaji pored navedenih beneficija donijeti i posebnu vrstu zadovoljstva.

Scroll to Top