Budžetski telefoni brendova Samsung i Xiaomi na akciji u 3D BOX-u

Pametni telefoni su postali neizostavna potreba svakog čovjeka. Njihove mogućnosti i performanse se stalno poboljšavaju, pa su korisnici u prilici da biraju model kakav im savršeno odgovara. Čipset, baterija, ekran, kamere ili performanse su ono što se prvo gleda pri kupovini novog telefona.

Međutim, sada smo u prilici da biramo i cijenu koja nam najviše odgovara, a da željeni kvalitet skoro da ne žrtvujemo. Tu u prvi plan iskaču takozvani budžetski telefoni, odnosno uređaji pristupačni najširim masama.

Samsung i Xiaomi: Bitka za prevlast

Ako je vrijeme da promijenite telefon i upravo tražite model koji će ubuduće odgovoriti svim vašim potrebama, za vas imamo odličnu vijest. Pojedini telefoni proizvedeni ove godine, trenutno su na akciji u 3D BOX-u. Akcija traje do 10. avgusta.

Iako se telefoni ove godine nešto slabije prodaju zbog dobro poznate globalne zdravstvene krize, Samsung i Xiaomi kao da su baš sada ušli u odlučujuću borbu za prevlast u tržišnom segmentu smartfona srednjeg i nižeg cjenovnog ranga. Za rezultat dobili smo top ponudu uređaja po cijeni do 500 KM koji jednostavno nemaju slabu tačku.

Ako ste fan Samsung ili Xiaomi brenda, vrijedi obratiti pažnju na modele smartfona koji su upravo na akciji. U pitanju su telefoni Samsung Galaxy A21s i Xiaomi Redmi Note 9 Pro, uređaji raskošnih opcija i mogućnosti po nevjerovatno niskim cijenama.

Telefoni s privremeno nižom cijenom

Galaxy A21s je moderan smartfon koji prvi put u cjenovnom rangu do 400 KM donosi moćnu Quad kameru. Telefoni kao što je ovaj, stvoreni su za sve prilike i situacije. Zbog svoje pristupačnosti i obilja korisnih funkcija, voljeće ga i stariji i mlađi korisnici. Ovim drugima, ovo bi mogao da bude i omiljeni smartfon, budući da pored izuzetne Quad kamere ima i nevjerovato dugotrajnu bateriju od cijelih 5000 mAh. Da ponuda bude još atraktivnija, ovaj model je dobio i opciju brzog punjenja baterije od 15W.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro je na evropsko tržište stigao u maju 2020. kao najjači adut kineske kompanije u srednjoj cjenovnoj klasi. Iako veoma prihvatljive cijene, odlikuju ga zaista visoke performanse i velike mogućnosti u mnogim segmentima. To je, uostalom, odlika koju imaju svi Redmi Note 9 telefoni proizvedeni ove godine, koji imaju mnogo toga zajedničkog. Prostrani IPS LCD ekran,  vrhunska Corning Gorilla Glass 5 zaštita cijelog kućišta, baterija kapaciteta 5020 mAh, Quad kamera, moćan čipset i sasvim dovoljno radne i interne memorije čine savršeno ubjedljivu preporuku za ovaj telefon svima koji za relativno malo para žele uređaj izuzetnih performansi. Elegantni dizajn i vrhunska izrada samo pojačavaju najbolje utiske o ovom fantastičnom smartfonu.

Scroll to Top