USKORO Iskoristi Pre-order za odabrani Galaxy Note20 uređaj i uštedi (Video)

Galaxy Note20 premijum linija smartofna Samsung brenda zvanično će biti predstavljena na globalnom, online Unpacked događaju 5. avgusta. O dolazećim flagship uređajima ogromnog potencijala zna se već skoro sve, ali ipak treba sačekati i zvanično predstavljanje.

3D BOX napominje da će poslije zvaničnog predstavljanja, Galaxy Note20 uređaji biti neko vrijeme u pretprodaji. To je period u kojem su cijene dolazećih uređaja snižene u odnosu na one koje će da važe u redovnoj ponudi. Budući da su Galaxy Note smartfoni premijum kvaliteta i blistave tradicije, mnogi fanovi Samsung brenda znaju da je Pre-order (period pretprodaje) najbolja prilika za sigurnu i povoljnu kupovinu dolazećih, novih uređaja iz ove fantastične serije.

Najpouzdanija i najisplativija opcija

Prema ranijim najavama, Galaxy Note20 uređaji bi u redovnoj prodaji trebalo da se nađu od 21. avgusta.  Međutim, teškoće u transportu i snabdijevanju maloprodajnih lanaca uzrokovanih pandemijom Corona virusa, mogle bi da utiču i na dostupnost ovih telefona na početku redovne prodaje.

Pre-order je najpouzdanija i najisplativija opcija za sigurnu nabavku nekog od najnovijih, Galaxy Note20 modela. Obaveza svakog ovlašćenog prodavca Samsung uređaja je da novi proizvod prvo isporuči onima koji su ga platili u pretprodaji, koristeći Pre-order opciju.

Pored Galaxy Note20 serije uređaja, na Samsungovom Unpacked događaju biće premijerno predstavljeni i drugi vrhunski uređaji južnokorejskog brenda. Sasvim izvjesno, bićemo upoznati sa najnovijim Galaxy Buds Live bežičnim slušalicama top kvaliteta. Najave govore da će biti predstavljena i druga generacija sklopivog Samsung smartfona Galaxy Fold 2.

Ipak, uz Galaxy Note20 smartfone najviše interesovanja vlada za Samsung pametne satove. Na Unpacked događaju 5. avgusta imaćemo priliku da vidimo i kako izgleda i šta novo donosi dolazeća Galaxy Smart Watch3 serija pametnih satova. Spektakularni događaj biće zaokružen predstavljanjem novih Samsung tableta pod oznakama Galaxy Tab S7 i Galaxy Tab S7+.

Pre-order cijene iduće sedmice

3D BOX će kao i ostali ovlašćeni prodavci Samsung uređaja odmah poslije Unpacked događaja imati formirane Pre-order cijene dolazećih modela iz Galaxy Note20 serije. Biće to sasvim izvjesno najpovoljnija prilika u godini za nabavku smartfona koji već u najavi konkuriše za najbolji na sveukupnom tržištu pametnih telefona.

Pratite, dakle, 3D BOX Blog i narednih dana kako biste na vrijeme bili informisani o svim pogodnostima koje idu uz dolazak neprikosnovene Galaxy Note20 linije smartfona.

Scroll to Top