Crna još više ističe moćan dizajn PS5 konzole i DualSense kontrolera

Zvanično predstavljanje dizajna PS5 konzole proteklo je izuzetno dobro, pokazalo je vrijeme nakon nedavne premijere. Uprkos izuzetno riskantnom futurističkom dizajnu, bijeloj boji, gabaritima i zaobljenim ivicama konzole, Sony je uspio da oduševi fanove. A šta bi tek fanovi rekli kada bi vidjeli kako izgleda crna PS5 konzola?

Na odličan dizajn se nadovezala i izjava da će u ponudi zaista biti više različitih kombinacija koje će biti predstavljene kasnije. Prije nego što je Sony stigao da otkrije kakav još PS5 dizajn ima u planu, jedna verzija je već procurila u vidu fotografije, za sada nepoznatog porijekla. Na fotografiji je, naime, prikazana crna PS5 konzola, prenosi play.co.rs.

Sudeći po sadržaju navedene fotografije, crna PS5 konzola izgleda nestvarno moćno. Na njoj plavo LED osvjetljenje više dolazi do izražaja, a konzola djeluje snažnije. Crni dizajn DualSense kontrolera je takođe izuzetno dopadljiv, zahvaljujući takođe plavom LED svjetlu, ali i bijelim oznakama na tasterima.

Budući da crna PS5 konzola dolazi na fotografiji iz nepoznatog izvora, sve navedeno treba uzeti s rezervom. Ipak, očekujemo da će Sony uskoro zvanično da predstavi i svoju crnu verziju dolazeće konzole.

U svakom slučaju, crna PS5 konzola je nešto što se praktično podrazumijeva. Imajući u vidu da su prethodne generacije konzola sve bile i u crnoj varijanti, nema razloga da ne bude i ova. Pogotovo, što sa plavim LED svjetlima tako moćno izgleda.

Pored toga što će pored bijele najvjerovatnije postojati i crna PS5 konzola, nedavno je otkriveno da bi njen izgled dodatno mogao da se mijenja lakom izmjenom njenih plastičnih stranica.

Scroll to Top