NOVO U 3D BOX-u Galaxy Buds Live – nova era zvuka i dizajna (Video)

Galaxy Buds Live su superkvalitetne bežične slušalice savršenog ergonomskog dizajna, sa aktivnim poništavanjem okolne buke i živopisnim dubokim zvukom. Zvanično su predstavljene na Samsung Unpacked događaju 5. avgusta, a sada su i u redovnoj ponudi 3D BOX-a.

Dizajnu Galaxy Buds Live pametnih bežičnih slušalica posvećena je naročita pažnja, pa se mogu gledati i kao savršen modni detalj. Tome doprinosi i kutijica u kojoj dolaze, napravljena po uzoru na one u kojima dolazi nakit. Međutim, osim estetske, kutijica ima i ulogu eksternog punjača slušalica koje „hrani“ energijom kada su u njoj.

Galaxy Buds Live su dobile zvučnik koji u odnosu na prethodne modele pruža daleko bolji doživljaj slušanja muzike ili nekih drugih sadržaja. Zvuk koji isporučuju je pun, kristalno jasan i savršeno podešen za najkvalitetnije korisničko iskustvo. Napravljene su tako da prirodno prate liniju uha i lica i sjaje svojom poliranom spoljašnošću. Dostupne su u tri neodoljive boje – mistično bronzanoj, mistično bijeloj i mistično crnoj.

Maloprodajna cijena Galaxy Buds Live slušalica je 379 KM, ali odlična vijest je da ih ovih dana možete dobiti GRATIS.

Naime, u PRE-ORDER periodu za upravo predstavljene Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra telefone Samsung brenda, njihovi najbrži kupci u pretprodaji dobijaju Galaxy Buds+, odnosno Galaxy Buds Live na poklon. Iskoristite ovu nesvakidašnju priliku, a koliku uštedu ostvarujete, prikazuje cijena slušalica u maloprodaji.

Scroll to Top