Zadivljujući izgled i kvalitet Samsung Galaxy Note20 i Note20 Ultra uređaja

Na tradicionalnom avgustovskom Unpacked događaju Samsung je juče predstavio svoja dva nova flagship uređaja, Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra. Ove godine južnokorejska kompanija je napravila malo drugačiji pristup u kreiranju premijum serije smartfona i oduševila njihovim izgledom i mogućnostima.

Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra već su u pretprodaji na svim 3D BOX prodajnim mjestima. PRE-ORDER, odnosno kupovina ovih uređaja u pretprodaji podrazumijeva i izuzetno vrijedne poklone, doduše u ograničenim količinama. Dakle, kupovinom Note20 smartfona u pretprodaji, u 3D BOX-u na poklon dobijate Samsung Galaxy Buds + napredne bežične slušalice. Ali ako PRE-ORDER iskoristite za kupovinu u pretprodaji Note20 Ultra uređaja, dobićete na poklon Galaxy Buds Live, bežične slušalice top kvaliteta i zadivljujućeg dizajna. Valja naglasiti da su količine ovih PRE-ORDER paketa ograničene, pa ko želi uz najbolji smartfon i izuzetno vrijedne slušalice gratis, trebalo bi da požuri do 3D BOX-a ili posjeti web shop mobilnitelefoni.ba.

Na pomenutom Unpacked događaju Samsung je predstavio i novu liniju Galaxy Watch pametnih satova, pomenute nove bežične slušalice i tablete. Prve zvijezde događaja, ipak, bili su Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra, te Galaxy Watch 3 serija. Za razliku od prethodnih godina, flagship smartfon sa oznakom Plus zamijenio je model Ultra.

Beskompromisni kvalitet

Samsung je pažljivo napravio razliku između Galaxy Note20 i Galaxy Note20 Ultra modela i praktično korisnicima olakšao izbor. Note20 ima nešto manji ekran, dijagonale 6.7 inča, koji je ravan i osvježava se do 60 Hz. RAM memorija mu je isključivo 8 GB, ima glavnu kameru rezolucije 64 MP i 3x hibridni zum.

S druge strane, Galaxy Note20 Ultra donosi vrhunski, beskompromisni kvalitet kakav do danas nije viđen na tržištu pametnih telefona. Sa 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije proširive do nevjerovatnih 1.5 TB, ovaj uređaj je nestvarno moćan i garantuje performanse kakve do sada nisu viđene.

Pratite 3D BOX Blog i ostale sadržaje na web shopu mobilnitelefoni.ba jer upravo su objavljeni i PRE-ORDER paketi pri kupovini u pretprodaji tek predstavljenih Galaxy Watch 3 pametnih satova.

Scroll to Top