MEGA AKCIJA U 3D BOX-u PS4 igre na nevjerovatno velikom sniženju

Veliki broj najatraktivnijih naslova za PS4 konzole je od ove sedmice na nevjerovatno velikom sniženju na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a, a ova mega akcija će potrajati sve do pred kraj avgusta. Svaki gaming fan zna da je ovo prilika godine, koja se, naravno, ne propušta. Po cijenama ponekad nižim i za 50% ili čak 65%, možete, dakle, uz veliku uštedu doći do naslova koji su vam do juče bili preskupi.

Mega akcija u 3D BOX-u traje do 30. ovog mjeseca, ali pošto su količine PS4 igara ograničene, najbolje je požuriti. Na sniženju ćete zateći ogroman izbor superatraktivnih naslova vodećih svjetskih gaming studija i izdavača. Uostalom, cjelokupan izbor možete da pogledate i na ovom web shopu, u rubrici “Promo akcije/PlayStation.

Mega akcija za gaming fanove

Mega akcija pokrenuta je i u znak zahvalnosti vjernim gaming fanovima, koji su vrijeme pandemije Corona virusa najčešće prekraćivali i društveno odgovorno se ponašali uz Sony PlayStation konzole.

U ovako bogatom izboru najkvalitetnijih PS4 igara teško je izdvojiti bilo koju kao trenutno najpovoljniju priliku dok traje mega akcija. Ipak, uzmimo za primjer Death Stranding koja je po mnogima najbolja igra ikada napravljena. Sa 129 KM cijena joj je skliznula na 65 KM! Ili, odlični Days Gone je sa 129 KM spao na svega 39 KM!!!

Najpovoljnija prilika u godini

Mega akcija u 3D BOX-u ujedno su i mega popusti, budući da cijene velikog broja najnovijih naslova nikada nisu bile niže. Tu su, naravno, i oni nešto stariji naslovi neprolaznog kvaliteta kao, recimo, komplet Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection. Nevjerovatno uzbudljive, neobične, ubjedljive i inteligentne priče čine ove naslove posebnim i pravim draguljima u svakoj gaming kolekciji. A sada je ovaj komplet samo 39 KM, 40 KM manje od redovne cijene. Slično je i sa mnogim drugim PS4 naslovima kojima su cijene trenutno bar prepolovljene.

Sve što ste eventualno planirali da kupite od PS4 naslova, aktuelna mega akcija u 3D BOX-u vam to sada vjerovatno nudi po najpovoljnijim cijenama u godini. Šteta je propustiti ovakvu priliku, jer pitanje je da li će do kraja godine biti još ijedna ovako raznovrsna i povoljna.

Scroll to Top