SAMO U 3D BOX-u Akcijska top ponuda Samsung i Xiaomi telefona!

Najtraženiji modeli Samsung i Xiaomi telefona, provjerenog kvaliteta i pristupačne cijene, ove sedmice su na akciji u 3D BOX-u. Akcijsku top ponudu čine uređaji iz nevjerovatno popularne Galaxy A serije, kao i fantastični uređaji iz Redmi Note linije. Svi smartfoni na akciji, ovih dana su jeftiniji nego ikada do sada.

Samsung i Xiaomi smartfoni sa akcijske top ponude 3D BOX-a inače pripadaju srednjoj i nižoj cjenovnoj klasi. Zajednička im je odlika da uz pristupačnu cijenu nude nevjerovatno visok kvalitet, a zbog toga i jesu najtraženiji ne samo kod nas već i u cijelom svijetu.

Odlični telefoni po najnižim cijenama ikada

Akcijsku top ponudu Samsung i Xiaomi telefona otvara Galaxy A01 koji ove sedmice košta svega 205 KM. Međutim, to nipošto ne znači da je riječ o beznačajnom uređaju nevelikih mogućnosti. Naprotiv, Galaxy A01 je smartfon privlačnog dizajna i garantovanog kvaliteta koji će obezbijediti sasvim ugodno korisničko iskustvo. U akcijsku top ponudu ove sedmice uvršten je i samo malo skuplji Galaxy A10s. Uz atraktivan dizajn, odlikuje ga i kvalitetan ekran, moćna baterija kapaciteta 4000 mAh i napredne mogućnosti kamera.

Samsung i Xiaomi akcijska ponuda obuhvata i nove Galaxy A11 i Galaxy A30s uređaje. Ovi modeli, po cijenama ispod 300 KM, odnosno 400 KM, trennutno predstavljaju maksimum dobijenog za uloženi novac. Triple glavna kamera kod ovih uređaja je jedan od njihovih najjačih aduta, ali ne i jedini. Zajedničko im je i da imaju veoma kvalitetne ekrane, više nego pristojne performanse i baterije koje im obezbjeđuju natprosječnu autonomiju.

Akcijska top ponuda Samsung i Xiaomi telefona obogaćena je i sa dva izuzetna Redmi Note modela. Riječ je o Xiaomi Redmi Note 8 i Redmi Note 8T smartfonima vanserijskog kvaliteta u nižoj srednjoj cjenovnoj klasi. Oba modela opremljena su izuzetnim kamerama, a odlikuju ih i zavidne performanse za uređaje koje dobijate za nepunih 340 KM. Pored toga, imaju i nevjerovatno jake baterije i poznati su kao izuzetno pouzdani uređaji postojanog kvaliteta.

Vrhunac ponude Samsung i Xiaomi uređaja

Vrhunac akcijske top ponude Samsung i Xiaomi uređaja ove sedmice u 3D BOX-u predstavlja jedan od, ne bez razloga, najpopularnijih telefona današnjice – Galaxy A51. U ponudi po sniženoj cijeni su modeli u dvije različite memorijske kombinacije, ali zajednički im je nenadmašan kvalitet u srednjoj cjenovnoj klasi. Odlikuje ih vrhunski dizajn, moćne napredne kamere, veliki superkvalitetni ekran, atraktivan dizajn, izuzetne performanse i pouzdanost. I sve to po cijeni 550 – 570 KM.

Treba li vam još razloga da do kraja sedmice obavezno posjetite 3D BOX? Ako treba, onda ide i kratko podsjećanje da je pored akcijske top ponude Samsung i Xiaomi telefona, aktuelna i ljetna mega akcija nevjerovatno velikih snižinja hit naslova za PS4 konzole. U nekim slučajevima uštede se kreću od 50% pa do nevjerovatnih 70%. Treba li vam još razloga da posjetite 3D BOX? Svakako da ih ima, ali za ovaj put dovoljno je da znate za dvije navedene akcije…

Scroll to Top