SAMO U 3D BOX-u Tri vrhunska Samsung televizora na supersniženju!

Tri vrhunska modela Samsung televizora nove generacije, sa fantastičnim tehnologijama poboljšanja slike, trenutno su na supersniženju u 3D BOX-u! Riječ je o televizorima izuzetnog kvaliteta i pouzdanosti, opremljenim tako da svaku nesavršenu sliku i ton dovedu u red.

Samsung RU7402 je Smart TV najnovije generacije i nevjerovatno visokog kvaliteta slike sa milijardu nijansi! Kao i ostali Samsung televizori nove generacije pruža pravu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju sa 3840×2160 piksela. To je čak 4 puta više piksela od TV ekrana sa FHD rezolucijom. Dijagonala ovog Smart televizora je 43 inča, odnosno 109 cm. LED ekran odlikuje nevjerovatna oštrina slike, a Dynamic Crystal Color tehnologija pruža spektakl u kristalno jasnim bojama dinamičke živosti. Sada je svaki detalj tu, jasno se vidi, i na ekranu sve izgleda kao u stvarnom životu.

Puna, prava 4K UHD rezolucija

Samsung RU8002 je, takođe, Smart TV nove generacije koji korisnicima u svakom ambijentu pruža spektakl u kristalno jasnim bojama. Krasi ga elegantan dizajn, a na LED ekranu se pojavljuje prikaz u punoj, pravoj, upečatljivoj 4K UHD rezoluciji. Dijagonala LED ekrana ovog Smart TV-a je 55 inča, odnosno 140 cm. Poseban kvalitet ovog fantastičnog televizora su njegove široke mogućnosti, odnosno primijenjene tehnologije koje, između ostalog, obezbjeđuju i savršen gaming.

Zahvaljujući Dynamic Crystal Color tehnologiji, uranjanje u sliku s milijardu nijansi boja garantuje vrhunsku zabavu. Boja dinamičnih kristala, naime, ostvaruje živopisne varijacije tako da gledalac jasno i čisto vidi sve, pa i najsitnije, fine detalje. Gaming iskustvo podržano Real Game Enhancer rješenjem, na ovom UHD TV-u je vrhunsko. Uz pomoć FreeSync(VRR) tehnologije, ovaj istinski Smart TV smanjuje zastoje u igri i omogućuje brzinu igre u realnom vremenu. VRR (promjenjiva brzina osvježavanja) tu je da osigura optimalnu izmjenu slika u svakoj sceni igre. Postignuto je i dinamičko izjednačavanje nijansi crne koje omogućuje bolju vidljivost u mraku. Takođe, koristi detaljnu analizu scena za optimalan kvalitet slike. Čak je i zvuk kod ovog televizora poboljšan kako biste mogli potpuno da uronite u igru.

Na kraju tu je i izuzetni Smart TV pod oznakom Q70, opremljen specijalnim tehnologijama koje doprinose vrhunskom ugođaju gledanja svakog sadržaja na fenomenalnom QLED ekranu. Odlikuju ga 4 vrhunske funkcije zahvaljujući kojima ostvaruje prednost nad konkurencijom. Pored osnovne namjene, savršen je za vrhunski gaming, a kad je ugašen, zahvaljujući ambijentalnom načinu rada, idealno će se uklopiti u kućni dekor. Dijagonala ekrana ovog televizora je 65 inča, odnosno 165 cm.

Specijane tehnologije za savršenu sliku QLED televizora

Direct Full Array 4X je tehnologija koja upravlja pozadinskim osvjetljenjem na QLED ekranu ovog televizora. Ostvaruje veliku razliku u kvalitetu nudeći veću dubinu u mraku i prikaz svake scene s preciznim detaljima. Potpuno novim, uzbudljivim iskustvom gledanja sadržaja upravlja Quantum HDR 8X. Ova tehnologija pokazuje više od prirode nego što ste mogli da zamislite. Cijeli novi svijet otkrićete i doživjeti uz prošireni High Dynamic Range (HDR). Jednostavno, Quantum HDR 8X utiče na prošireni raspon svjetline pa sunce na ekranu sija jače, a kišni oblaci izgledaju tamnije.

Quantum 4K procesor QLED televizora zaista treba doživjeti jer koristi kompanijin jedinstveni algoritam za jasnije slike. Tehnologija kvantnih tačaka pruža 100-postotni volumen prirodnih boja, koje po želji mogu biti i nešto izražajnije od prirodnih. Povrh svega, osvijetljenost ekrana prilagođava se i prostoriji u kojoj se TV nalazi i sceni na ekranu. AI Upscaling tehnologija je moćan adut ovog Smart TV-a i čini veliku razliku u odnosu na televizore bez ove opcije. QLED koristi AI Upscaling tehnologiju radi smanjenja šumova, vraćanja izgubljenih detalja i pooštrava ivice oko predmeta i teksta u slici. Zahvaljujući inteligentnom načinu rada televizor momentalno reaguje i na promjenu uslova u prostoriji prilagođavajući sliku i ton novonastalom ambijentu.

Scroll to Top