3D BOX Novi PRE-ORDER i AAA ekskluziva za PS4 konzole na akciji

Ovogodišnja AAA ekskluziva za PS4 konzole The Last of Us 2 je na akciji u 3D BOX-u, a aktiviran je i PRE-ORDER za dolazeći naslov Call of Duty: Black Ops Cold War. U oba ova slučaja, gaming fanovima je ponuđena prilika za značajnu uštedu prilikom nabavke ovih naslova.

The Last of Us 2 je ekskluziva koja nam je stigla ovog ljeta. Nastavak je prvog dijela koji je oduševio milione igrača širom svijeta. Uprkos pokušaju osporavanja ove igre prije nego što se i pojavila na tržištu, iskreni gaming fanovi su prepoznali njen kvalitet. Ostalo je stvar ukusa, pa neko može da je voli, a neko i ne, ali njen vanserijski kvalitet zaista ne može biti sporan.

Pored ove igre, ekskluziva je i PRE-ORDER u 3D BOX-u na dolazeći naslov Call of Duty: Black Ops Cold War. Posebno je zanimljivo da ovaj naslov 13. novembra dolazi u varijantama za PS4, ali i za PS5 konzole koje baš u to vrijeme treba da stignu u prodaju. U oba slučaja prednarudžba, odnosno kupovina ove igre u pretprodaji, donosi novčanu uštedu i dodatne bonuse.

Scroll to Top