NOVO U 3D BOX-u U ponudi tri najnovija hit naslova za PS4 konzole (Video)

Tri najnovija hit naslova za PS4 konzole, Marvel’s Avengers, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 i NBA 2K21, obogatili su ponudu 3D BOX-a. Svaka od ove tri igre među gaming fanovima stiče popularnost brzinom svjetlosti. Prvi igrači koji su ih već isprobali, svrstavaju ih u top naslove ovog mjeseca.

Prvi od navedenih hit naslova, Marvel’s Avangers je legendarna akciona avantura u trećem licu, koja kombinuja originalnu, filmsku priču s igranjem za jednog igrača ili u saradnji s drugima. U mogućnosti ste da okupite ekipu od najviše četiri igrača na internetu, usavršite izuzetne sposobnosti, prilagodite širok izbor heroja i odbranite Zemlju od rastućih prijetnji. U budućnosti su superheroji van zakona, a mladi Kamala Khan mora ponovno da okupi Avengere kako bi zaustavio AIM. Marvel’s Avengers nastavlja legendarno putovanje s novim junacima i novom pričom koja se neprestano dopunjava…

U hit naslove ubrajamo i potpuno remasterizovanu, epsku kolekciju najboljih skatebording igara ikada napravljenih – Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2. U ovoj fantastičnoj igri, dovedenoj na nivo vrhunske HD rezolucije, možete da vozite skate kao legendarni Tony Hawk ili neki drugi popularni skater. Pod ovim naslovom koji će fanove silno obradovati sve je dovedeno do perfekcije. Tako je i muzika, koja prati ovaj uzbudljiv takmičarski svijet u urbanom okruženju, pažljivo odabrana i u potpunosti odgovara eri skatebordinga.

Hit naslov je svakako i NBA 2K21, čuvena franšiza koja donosi vrhunski doživljaj uživanja u najboljoj košarci na svijetu. Uz brojna poboljšanja najbolje grafike i igre u klasi, takmičarske i društvene online opcije, te duboko razrađene, raznolike načine igranja, NBA 2K21 nudi jedinstven užitak u svim aspektima NBA košarke i kulture, u kojima je sve igra.

Sva tri najnovija hit naslova možete pronaći u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu, 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka kao i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top