SAMO U 3D BOX-u Najnoviji televizori po najpovoljnijim cijenama + dodatni popust!!!

Najnoviji televizori svjetskih top brendova, proizvedeni ove godine, stigli su u redovnu ponudu 3D BOX-a. Pored najpovoljnijih cijena u BiH, kupovinom ovih televizora možete da ostvarite i nevjerovatno veliki dodatni popust. O uslovima ostvarivanja dodatnog popusta najbolje je da se informišete putem telefona 065/333-345 ili u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Pored modela brendova kao što su Sony, Samsung, Philips i Panasonic, u redovnu ponudu 3D BOX-a stigli su i najnoviji televizori VOX brenda. VOX televizore odlikuje izuzetno povoljna cijena, ali i natprosječan kvalitet slike, a naročito zvuka dobijenog zahvaljujući njihovim izuzetnim tehnologijama.

Najnoviji televizori brenda Samsung na naše tržište su stigli sa još boljim ekranima, po kojima je Samsung i inače poznat kao najkvalitetniji proizvođač na svijetu. Crystal Display tehhnologija poboljšanja slike na ekranima Samsung televizora će vas oduševiti. Duboke i prirodne boje, nikad veći kontrast i oštrina i kod najsitnijih detalja čine sliku kakva prelazi sva očekivanja.

Tu su i najnoviji televizori brenda Sony koje odlikuje beskompromisni kvalitet, ali i nešto viša cijena. Ipak, i ovi televizori u 3D BOX-u se prodaju po najpovoljnijim cijenama u BiH, a tu je i mogućnost ostvarivanja velikog dodatnog popusta. S ovim beneficijama u 3D BOX-u ćete sigurno profitirati, pa zato pozovite na navedeni telefonski broj ili posjetite 3D BOX shop u TC Mercator.

Scroll to Top