TOP PONUDA Supermoćne Galaxy Buds+ slušalice na akciji u 3D BOX-u

Supermoćne Galaxy Buds+ bežične slušalice trenutno su na akciji i predstavljaju vrhunac aktuelne top ponude u 3D BOX-u. Ove slušalice su savršenog ergonomskog dizajna, sa aktivnim poništavanjem okolne buke i studijskim kvalitetom zvuka. Zvanično su predstavljene na Unpacked događaju 5. avgusta ove godine.

Dizajnu Galaxy Buds+ slušalica posvećena je naročita pažnja, pa se mogu gledati i kao savršen modni detalj. Tome doprinosi i kutijica u kojoj dolaze, luksuznog dizajna i veoma praktična za držanje i nošenje. Međutim, osim estetske, kutijica ima i ulogu eksternog punjača slušalica koje „hrani“ energijom kada su u njoj.

Galaxy Buds+ pružaju studijski kvalitet zvuka i izvan studija, brzo se pune čak i u veoma kratkim, npr. trominutnim pauzama, i imaju prilagodljivi sistem od 3 mikrofona. Ovo su slušalice koje pozitivno mijenjaju doživljaj zvuka. Iz same kompanije Samsung poručuju da su to njihove “prve bežične slušalice s dvosmjernim zvučnicima koji pružaju zvuk koji donosi AKG s izraženim visokim tonovima i dubokim basom, te imaju prilagodljiv sistem s 3 mikrofona koji omogućuje glasne i jasne pozive i dugotrajnost baterije, što je recept za vrhunski doživljaj slušanja”.

Raskošan, prirodan zvuk na ovim fantastičnim slušalicama je obogaćen novim dvosmjernim zvučnicima i pojačanom pogonskom jedinicom slušalica Galaxy Buds+. Snažan bas i jasni visoki tonovi zaljuljaće vas u ritmu muzike, ma gdje god se nalazili u tom trenutku.

Tri prilagodljiva mikrofona Galaxy Buds+ slušalica omogućiće vam da jasno nadglasate ometajuće zvukove. A dva vanjska mikrofona, zajedno s unutrašnjim mikrofonom, blokiraju zvukove iz okoline prilikom poziva. Ovo je vjerovatno jedan od najboljih i savršeno inovativnih proizvoda kompanije Samsung u posljednje vrijeme.

Pored Galaxy Buds+ slušalica koje su na akciji, u 3D BOX-u ćete pronaći i nevjerovatno kvalitetne i moćne Galaxy Buds Live, doduše po njihovoj redovnoj cijeni. Riječ je o proizvodu kompanije Samsung koji je, takođe, premijerno predstavljen 5. avgusta ove godine.

Scroll to Top