3D BOX U prodaji Mafia Definitive Edition i Mafia Trilogy za PS4

Dugo najavljivani remake Mafia originala, Mafia Definitive Edition, napokon je u prodaji kao i Mafia Trilogy koja obuhvata tri razdoblja. Oba naslova dolaze za PS4 konzole i od petka, 25. septembra, u redovnoj su ponudi 3D BOX-a u Delta Planetu, TC Mercator kao i na web shopu.

Mafia Definitive Edition je originalni i po ocjenama gamera najzanimljiviji dio ove kolekcije koja donosi duh vremena 30-ih godina prošlog vijeka na tlu Amerike. U pitanju je svijet tadašnjeg podzemlja, u periodu prohibicije, kada je počeo da se razvija specifičan organizovani kriminal utemeljen na čvrstim kodeksima i zakonu omerte, a prenesen iz postojbine mafije, sa juga Italije.

Pod ovim naslovom stiže nam sveobuhvatni i potpuno preuređeni remake Mafia originala, obogaćen ažuriranim scenarijem, ispunjen novim bogatim dijalozima, proširenom pozadinskom pričom i dodatnim cut-scenama. Pred sobom imamo i potpuno nove igračke sekvence i opcije, ali i izuzetna grafička poboljšanja. Mafia Definitive Edition izgleda spektakularno, naročito kad se pažnja obrati na izuzetnu grafiku i savršeno odabranu muziku.

Pored potpuno prerađenog Mafia Definitive Edition, poseban dragulj za sve fanove predstavljaće Mafia Trilogy koja nas vodi kroz tri epohe u kojima je organizovani kriminal bio porodični biznis, doduše s one strane zakona. Obuhvatajući četiri decenije postojanja smionog kriminalnog carstva, igra Mafia Trilogy sadrži sva tri osnovna dijela serijala te originalne DLC sadržaje i proširenja. Uronićete u brutalan svijet organizovanog kriminala na tri legendarna područja ilegalnih aktivnosti u Americi. Prvi put imate priliku da odigrate cijelu sagu u nevjerovatnoj HD rezoluciji.

Scroll to Top