3D BOX Otkrijte najnoviji kvalitet Sony televizora (2020) uz veliki popust

Ovogodišnji modeli Sony televizora zadivili su svijet i odmah po pojavljivanju na tržištu dobili brojna priznanja za novi napredak u kvalitetu. Sve te Sony televizore nagrađivane za vanserijski kvalitet već možete da nabavite u 3D BOX-u, po najpovoljnijim cijenama u BiH. Međutim, ni to nije sve, jer i na tu povoljnu cijenu najnovijih televizora možete da ostvarite dodatni popust. O tome ćete sve informacije dobiti na kontakt telefon 065/333-345.

Sony Bravia televizori iz serije XH8096, proizvedeni ove godine, pored nesumnjivog kvaliteta imaju i pristupačniju cijenu od modela koji prave veći iskorak u mogućnostima pružanja bioskopskog doživljaja. Donose sliku živih, jarkih boja, sa zvukom koji okružuje gledaoca. Korišćenjem ovog Android Sony televizora uživaćete u realističnoj zabavi uz kombinaciju boje, kontrasta i bistrine 4K rezolucije, te višedimenzionalnog zvuka, i to u luksuznom dizajnu.

Savršen kontrast i okružujući filmski zvuk

Višu klasu u kvalitetu i naprednim mogućnostima predstavljaju ovogodišnji modeli Sony televizora iz serije XH9077. Riječ je o nevjerovatno kvalitetnim televizorima s Full Array LED ekranima koji imaju moć da vas uvuku u savršen kontrast i okružujući filmski zvuk punog polja. Bez obzira na to šta gledate, uživaćete u vrhunskoj 4K slici s bogatim i realističnim detaljima i teksturama koje omogućuje 4K HDR procesor X1. Rezolucija snimaka u 2K ili Full HD rezoluciji povećava se na gotovo 4K uz algoritam 4K X-Reality PRO koji koristi 4K bazu podataka.

Još moćnije djeluju modeli Sony televizora iz ovogodišnje serije XH9505 koji imaju magičnu privlačnost i u stanju su da vas uvuku u svaku radnju koju pratite na njihovim Full Array LED ekranima nenadmašnog kvaliteta. Kontrast na ovim televizorima je pojačan, a tanki prednji panel omogućuje prožimajuće gledanje iz bilo kojeg ugla. Uz savršeno usklađenu sliku i zvuk, čućete i doživjeti akciju s odgovarajućeg mjesta na ekranu.

Modeli Sony televizora s OLED ekranima

Japanska kompanija već decenijama postavlja nove standarde i pomjera granice kvaliteta Sony televizora, pa je tako i sa ovim modelima nagrađenim za kvalitet, koji su opremljeni izuzetnim naprednim tehnologijama i nestvarno velikim mogućnostima da pruže nezaboravne doživljaje gledanja najrazličitijih sadržaja. Kod televizora iz ove serije procesor je isti kao kod Sony 8K televizora.

Za sve one koji ne prihvataju bilo kakav kompromis, tu su i premijum modeli Sony televizora iz serije A8 koji dolaze s neprikosnovenim OLED ekranima. Važno je napomenuti da se u 3D BOX-u i na ove premijum televizore odobrava popust, bez obzira na to što i bez popusta imaju najpovoljniju cijenu u BiH.

Scroll to Top