VOX televizori – izuzetan kvalitet i pouzdanost uprkos niskim cijenama

VOX televizori u posljednje vrijeme osvajaju tržišta širom svijeta munjevitom brzinom. Postojanim kvalitetom i najvišom vrijednošću za uloženi novac, svaki kupljeni televizor ovog brenda predstavlja zaista dobru i isplativu investiciju.

Pored nevjerovatno prihvatljivih cijena, najnoviji VOX televizori osvajaju svojim jednostavnim, izuzetno privlačnim dizajnom, ali i visokim kvalitetom slike i zvuka. Odlikuju se krajnjom jednostavnošću i kod korisnika ne stvaraju zbrku mnoštvom novih naprednih tehnologija. Naprotiv, televizori ovog brenda su samo ono što i treba da budu – televizori odlične slike i zvuka. I, ako su Smart, odlikuju se krajnje jednostavnim i sveobuhvatnim pristupom internetu.

Svi noviji modeli VOX televizora opremljeni su s nekoliko neophodnih i izuzetno moćnih tehnologija koje doprinose odličnom kvalitetu slike prirodnih boja i dubokog kontrasta. Jedna od ključnih tehnologija zahvaljujući kojoj VOX televizori pronalaze put do sve većeg broja kupaca je HEVC H.265 – novi standard video kompresije. Kao i prethodni H.264, i H.265 njeguje visok kvalitet slike, ali sa duplo manjim korišćenjem protoka mreže. H.265 podiže video kompresiju na viši nivo i ovako kompresovana slika će prikazati mnogo više detalja.

Tri tehnologije zvuka

Iznenađujuće kvalitetan zvuk VOX televizori duguju kombinaciji 3 najnovije napredne tehnologije: Total Sonic, Total Volume i Total Surround. Navedene tehnologije podižu kvalitet zvuka na ovom televizoru na nivo koji će vas zadiviti. Total Sonic je, naime, tehnologija pomoću koje televizor pruža bogate, duboke basove, oštre visoke tonove i 3D surround zvuke. Tu je i Total Volume tehnologija najefikasnije kontrole jačine zvuka na televizorima. Pun, okružujući zvuk obezbjeđuje Total Surround tehnologija pomoću koje zvuk obuhvata gledaoce u impresivnom doživljaju slušanja, koristeći ugrađene zvučnike na televizoru.

U 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka kao i na web shopu 3D BOX-a pronaći ćete veliki izbor najnovijih VOX televizora po najpovoljnijim cijenama u BiH. Uz određene modele, kao što je sada slučaj sa modelom VOX Android TV 50” iz serije ADS668S, pripada vam i vrijedan poklon. VOX televizori su, jednostavno, sinonim za isplativu i pametnu investiciju uz obaveznu trogodišnju garanciju.

Scroll to Top