ŠOPING VIKEND U DELTA PLANETU Popust na PS4 igre u 3D BOX PlayStation shopu

3D BOX PlayStation shop daje popust na veliki broj PS4 igara u okviru Šoping vikenda u Delta Planetu u Banjaluci. Šoping vikend u Delti, sa sniženjima i popustima u više od 100 radnji, počinje danas i traje do nedjelje uveče.

U 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu, tokom predstojećeg Šoping vikenda, pronaći ćete mnogo atraktivnih PS4 naslova na popustu od 15%. Među njima su Nier Automata, Nioh 2, Dead or Alive 6, Final Fantasy XIV Stormblood, Middle Earth: Shadow of War

U drugoj grupi PS4 naslova, na popustu od 10% tokom Šoping vikenda, nalaze se i neki od najtraženijih i najatraktivnijih ovogodišnjih naslova. Među njima su, između ostalog, i FIFA 21, The Last of Us 2 ili Ghost of Tsutshima. Nije to, naravno, kompletan spisak naslova na popustu.

Tokom predestojećeg Šoping vikenda po nižoj cijeni od redovne možete da nabavite i naslove kao što su Warhamer: End Times, Monster Energy Supercross, Death Stranding, UFC 4, Final Fantasy VII HD Remake, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege & Division Pack i Days Gone.

Požurite u 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu jer neki od naslova na popustu mogu biti rasprodati i prije isteka vikenda.

Scroll to Top