TOP PONUDA Samsung televizori koji pružaju najviše za uloženi novac

Ovogodišnji Samsung televizori u 3D BOX-u su u redovnoj ponudi po ubjedljivo najpovoljnijim cijenama u BiH. Među njima, izdvojilo se nekoliko veoma pristupačnih modela koje su korisnici ocijenili kao najbolje za uloženi novac. Gledano po dužini dijagonale ekrana, najprodavaniji su modeli u rasponu od 43 do 55 inča.

Samsung televizori već 14 godina pripadaju samom svjetskom vrhu po svom kvalitetu. Ipak, južnokorejska kompanija je uspjela da održi prihvatljive cijene svojih televizora, čak i onda kada su vanserijski visokog kvaliteta. To potvrđuje i ovogodišnja serija modela televizora s unaprijeđenim kvalitetom slike i zvuka, ali i sa realnim, krajnje prihvatljivim cijenama.

Samsung Crystal 4K UHD TV 50″, iz ovogodišnje serije TU7172, najtraženiji je model televizora u 3D BOX-u. Razlog za veliku popularnost ovog modela svakako leži u činjenici da je riječ o televizoru čije dimenzije mnogi smatraju optimalnim. Međutim, Samsung televizori iz navedene serije su i vrhunskog kvaliteta i, što je možda i presudno, nevjerovatno povoljne cijene.

Iz iste serije TU7172 s Crystal Display ekranom i Crystal 4K procesorom su i modeli u veličinama od 43 i 55 inča. Za nenadmašan kvalitet slike u današnje vrijeme, ovi Samsung televizori dobili su podršku najnaprednijih tehnologija kao što su HDR10+, HLG, Mega Contrast, PurColor i UHD Dimming. Boje i svi detalji na kristalno jasnoj slici ovog televizora dizajnirani su za najimpresivnije korisničko iskustvo. U tako čistu, duboku i živopisnu sliku ćete se jednostavno utopiti s osjećajem da ste uronili u samu scenu.

U redovnoj ponudi 3D BOX-a nalaze se, naravno, i Samsung televizori sa još većim dijagonalama ekrana i nešto višim cijenama. Naročito cijenjeni su modeli sa QLED ekranom koji iskustvo gledanja televizije podižu na novi, još viši nivo. Ipak, o QLED televizorima Samsung brenda u 4K i 8K rezoluciji ćemo nešto više reći drugom prilikom, jer oni zaslužuju posebnu pažnju.

Scroll to Top