3D BOX AKCIJA Hit cijena Philips OLED TV-a + Philips FHD TV gratis

Danas je na prodajnim mjestima 3D BOX-a, uključujući i online trgovinu, pokrenuta nova, spektakularna Philips kampanja. Zvijezda promocije je novi, superkvalitetni Philips OLED TV od 55 i 65 inča, po inače najpovoljnijoj cijeni u BiH. Sve do kraja godine, kupovinom ovog fantastičnog televizora s Ambilight tehnologijom, stičete pravo na poklon u vidu još jednog TV-a.

Tokom promotivne Philips kampanje u 3D BOX-u, svaki kupac Philips OLED TV-a od 55 inča na poklon dobija Philips FHD Smart TV 32PFS6805, a za kupovinu Philips OLED TV-a od 65 inča Philips FHD Smart TV 43PFS6805.

Da bi nakon kupovine OLED TV-a poklon bio isporučen, kupac je dužan da kupovinu registruje putem web stranice www.tvpromotion.eu/ba u roku od 14 dana od datuma kupovine. U dnu ove stranice nalazi se e-mail: claims@elpromotion.eu koji možete da iskoristite za sva eventualna dodatna pitanja u vezi registracije.

Da bi se stekao bolji uvid u vrijednost novog Philips OLED TV-a u najčistijoj 4K UHD rezoluciji, moramo naglasiti da ga odlikuju izuzetno bogate i savršeno prirodne boje. Na njegovom fantastičnom OLED ekranu pokreti su jasni i nezamućeni, čak i kod brzih akcija.

Do izražaja dolaze i izuzetni detalji u svijetlim i tamnim scenama što na OLED ekranu ima savršen efekat. Od HDR mini-serija do sporta, ovaj 4K OLED televizor donosi živopisnu dubinu i uglađene pokrete svim televizijskim sadržajima. Ambilight na predivan način samo upotpunjava već savršenu sliku.

Scroll to Top