AKCIJA GODINE Uz veliki Samsung QLED TV, gratis televizor The Frame

Kupovinom određenih modela Samsung QLED televizora u 3D BOX-u do 15. novembra, na poklon dobijate televizor Samsung The Frame 32″. Konkretno, za gratis Samsung TV The Frame 32″ konkurišu svi koji kupe Samsung televizore QE75Q60TA, QE75Q65TA, QE65Q800TA i QE75Q800TA. Međutim, količine gratis televizora The Frame su ograničene, pa svakako valja požuriti.

Kupovinom bilo kojeg od navedena 4 modela Samsung QLED televizora, stičete pravo da poručite i poklon The Frame TV koji će vam potom biti isporučen na kućnu adresu. Dostava je besplatna i biće izvršena u roku do 45 dana od dana registracije kopovine.

A da biste poklon dobili, nakon kupovine Samsung QLED TV-a u 3D BOX-u, potrebno je da tu kupovinu registrujete putem e:maila ce.promotion@samsung.com, sa potpunim informacijama koje uključuju datum kupovine, vašu adresu, serijski broj kupljenog TV-a i fakturu (račun). S obzirom na to da je količina poklona ograničena, isporučivaće se prijavljenim kupcima do isteka zaliha.

Dobra vijest je da i kupci navedenih modela Samsung QLED televizora koji su tu kupovinu obavili u proteklih 12-13 dana, takođe imaju pravo na poklon televizor The Frame 32″. Potrebno je samo da kupovinu registruju na navedeni e-mail prije isteka 14 dana od datuma kupovine.

Scroll to Top