3D BOX Bogata ponuda i optimalni uslovi za najpovoljniju online kupovinu u BiH

Posjetioci online trgovine 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba sigurno su primijetili da je ponuda na web shopu znatno proširena, a cijene snižene. Uvedene su i neke nove kategorije modernih elektronskih uređaja svjetskih top brendova. Brza dostava na kućnu adresu obezbijeđena je za kupovinu svih proizvoda na web shopu.

Sve navedene promjene i poboljšanja kreirani su u cilju što jednostavnije, sveobuhvatnije i maksimalno sigurne kupovine u vrijeme pandemije Corona virusa. Iako 3D BOX ima i tradicionalna prodajna mjesta, svoje vjerne kupce i pratioce poziva da prednost ipak daju online kupovini. Razloge za takav apel nije potrebno posebno obrazlagati. Dok traje pandemija Corona virusa važno je da svi smanjimo nepotrebne kontakte i tako doprinesemo suzbijanju zaraze i rasterećenju domaćih zdravstvenih radnika.

U misiji i viziji 3D BOX-a jasno je istaknuta orijentacija na razvoj online prodaje kao najpraktičnijeg i najprihvatljivijeg oblika današnje trgovine. 3D BOX zato s ponosom promoviše bezbjednu online trgovinu u BiH, koja u vremenu globalne zdravstvene krize ima poseban značaj.

Telefoni, PlayStation, televizori, pametni satovi, zvučnici…

U online trgovini 3D BOX-a zastupljeni su svi proizvodi kao i u tradicionalnoj prodaji. Po najpovoljnijim cijenama u BiH, na raspolaganju su vam svi najnoviji telefoni tri najveća svjetska brenda: Apple, Samsung i Xiaomi. PlayStation 5 je već stigao na web shop 3D BOX-a, a tu su već i prve PS5 igre. Zastupljen je, naravno, i sav PlayStation 4 asortiman.

Više od 100 modela Sony, Samsung, VOX, Philips i drugih televizora proizvedenih ove godine trenutno je u online ponudi 3D BOX-a. Tu su sada i najnoviji sistemi zvučnika i soundbarova svjetskih top brendova. Budući da su i prošle jeseni bili veoma aktuelni pročišćivači vazduha, njihova ponuda na web shopu 3D BOX-a je sada proširena. Online ponuda je proširena i u kategoriji tablet uređaja gdje je upravo stigla cijela kolekcija najnovijih modela Samsung i Prestigio brendova.

Online ponudu 3D BOX-a zaokružuje veliki izbor pametnih satova i fitness narukvica, električnih skutera, aparata za kafu i kafe u kapsulama, pametnih usisivača, sijalica i vaga i raznih drugih modernih uređaja i opreme.

Scroll to Top