Nova velika akcija u 3D BOX-u na Take2 hit naslove za PS4

Take2 hit naslovi na velikoj akciji u 3D BOX-u. Čuvena ostvarenja ovog njujorškog izdavača nisu tako često na akciji, ali napokon smo dočekali da i njima nakratko padnu cijene. Sjajna je to prilika da se uz veliki popust nabave neke od legendarnih igara gotovo neprolazne vrijednosti.

GTA V Premium Edition za PS4 jedan je od tih legendarnih naslova Take2 studija pod čijim okriljem je i jednako čuveni Rockstar. GTA bi, bez dileme, trebalo da upotpunjava kolekciju svakog iole ozbiljnijeg gamera. Riječ je o jednom od najvećih ostvarenja ikada u modernom gamingu. Grand Theft Auto V je akciona avantura smještena u otvoreni svijet. O popularnosti igrice najbolje govori podatak da je od prodaje u prva tri dana donijela zaradu od nevjerovatnih milijardu dolara! Ovo je istovremeno sadistička, zabavna, fina i razularena igra koja obara rekorde i takva je da malo koga neće očarati.

Na akciji je, napokon, i remek-djelo Take2 studija Red Dead Redemption 2. Ovo je jedan od naslova koji najduže “drži cijenu”, ali evo konačno prilike da se nabavi povoljno. Ova uzbudljiva priča smještena je u živopisni ambijent Divljeg zapada. U skladu s ambijentom naglašen je i life style tipičan za vrijeme kada je ravnopravnost više garantovao revolver nego neki pisani zakon. Naoružani ubojitim revolverima i puškama i jašući pripitomljene divlje konje, akteri brzo uranjaju u vrijeme sirove ljepote predindustrijskog američkog zapada. Fenomenalna grafika i zvuk i savršeno izveden svaki detalj u ovoj slojevitoj, a ipak jednostavnoj priči, zaslužuju najviše ocjene.

Na akciji Take2 hitova su i Sid Meier’s Civilization VI, The Outer Worlds i WWE 2K20. Osim popusta na najveće hitove pomenutog izdavača, u 3D BOX-u ćete otkriti i mnoge druge naslove na akciji. Između ostalog, Project Cars 3 Standard Edition je dobio trajno nižu cijenu koja je sa 129 KM spuštena na 99 KM. Trenutno je na akciji i nekoliko EA Sports naslova kao što su UFC 4, FIFA 21, NHL 21, Madden NFL 21 i Star Wars: Squadrons.

Scroll to Top