POČELO JE Black Friday popusti na PS4 naslove u 3D BOX-u i do 70%!

Black Friday dani najisplativije kupovine u godini su upravo počeli na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a. Za početak su drastično snižene cijene najatraktivnijih PS4 naslova, u nekim slučajevima i do 70%! Najjeftinije PS4 igre na aktuelnom popustu su samo 13 KM. PlayStation Plus Card 365 Days Hanger je takođe na popustu koji će trajati do 30. novembra.

Assassin’s Creed Odyssey ili Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Aurora Deluxe Edition sada možete da nabavite za svega 27 KM. Nevjerovatno snižene, Black Friday cijene na ova dva naslova Ubisoft studija potrajaće sve do 6. decembra ili do isteka zaliha. Od istog izdavača i u istom trajanju, na popustu je i fantastični Watch Dogs Legion Resistance za PS4 konzole.

Na velikom Black Friday sniženju su i brojni drugi PS4 naslovi. Recimo, Marvel’s Avengers je sada samo 65 KM, a Deluxe izdanje ove igre je sa 185 KM sniženo na 99 KM. Na 65 KM spuštena je i cijena Star Wars: Jedi Fallen Order, što trenutno predstavlja uštedu od 50%.

Tokom Black Friday akcije, koja traje do 29. novembra, na velikom popustu su i mnoge druge PS4 igre različitih izdavača. Nešto duži period popusta važi samo na već navedena Ubisoft izdanja, Assassin’s Creed i Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Aurora.

Pored posjete tradicionalnim 3D BOX shopovima u Delta Planetu i TC Mercator u Banjaluci, te u Gradišci, aktuelnu Black Friday akciju možete da iskoristite i iz udobnosti vlastitog doma ili kancelarije. Online trgovina 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba donosi najpotpuniju ponudu proizvoda koji će se do kraja sedmice prodavati po nevjerovatno sniženim cijenama. Na vama je samo da na web shopu pregledate ponudu i kliknete na proizvode za koje ste se odlučili. Izbor načina plaćanja i brza dostava na kućnu adresu se podrazumijevaju.

Scroll to Top