VAŽNO Optimalni načini kupovine u 3D BOX-u uz Black Friday popuste do 70%!

Black Friday vikend za najpovoljniju kupovinu u godini je pred vama. 3D BOX je na svim svojim prodajnim mjestima obezbijedio optimalne uslove za kupovinu proizvoda po cijenama sniženim i do 70%. Naročito atraktivna biće online kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, iz udobnosti vašeg doma.

Online kupovina tokom Black Friday vikenda ima brojne prednosti. U vrijeme COVID 19 pandemije svakako je najznačajnija ta da ćete izbjeći gužve i opasnost od zaraze. Svi koji prednost daju online kupovini umjesto tradicionalne, doprinijeće i suzbijanju zaraze. Pandemija Corona virusa, naime, širom svijeta još odnosi živote, a zdravstvenim radnicima, oboljelima i njihovim porodicama život pretvara u pakao.

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci krcat je superatraktivnom ponudom iz bogatog Sony PlayStation asortimana. Ovogodišnji Black Friday donosi nevjerovatno velike popuste na PS4 igre ali i brojne druge PlayStation proizvode i usluge.

3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka takođe je pripremio nesvakidašnje veliku ponudu moderne elektronike po ubjedljivo najnižim cijenama u godini. Ako ste planirali nabavku novog telefona ili televizora, sada je idealan trenutak da u 3D BOX-u ostvarite najveću moguću uštedu prilikom te kupovine. 3D BOX shop u Gradišci takođe je pun atraktivnih ponuda. Pored lokalnih kupaca, spremno će dočekati posjetioce na proputovanju kao i one iz susjedne Hrvatske, naravno, uz sve propisane mjere zaštite zdravlja.

Najatraktivniju opciju, ipak, predstavlja posjeta web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Od cjelokupnog 3D BOX asortimana dijeli vas samo nekoliko klikova, baš kao i od aktuelnih, nevjerovatno velikih sniženja za Black Friday vikend.

Navigacija na web shopu 3D BOX-a je jednostavna i potpuno odgovarajuća posjetiocima. Već na početnoj strani vidjećete sve kategorije proizvoda, a ulazak u bilo koju od njih vodi vas pravo u centar ovogodišnje Black Friday akcije. Istražite, odaberite, kupite, uštedite i radujte se skorom dolasku Nove godine, po svemu sudeći bolje od ove na izmaku.

Scroll to Top