Top ponuda za najveću uštedu tokom Black Friday vikenda u 3D BOX-u

Black Friday vikend najpovoljnije i najuzbudljivije kupovine u godini je upravo počeo. 3D BOX je na svim svojim prodajnim mjestima obezbijedio optimalne uslove za kupovinu proizvoda po cijenama sniženim i do 70%.

Naročito atraktivna je online kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, koju možete obavljati i iz udobnosti vašeg doma. Osim toga što ćete izbjeći gužve, zagarantovana vam je i brza dostava kupljenih proizvoda na kućnu adresu. Ovom prilikom iz Black Friday ponude izdvajamo Sony televizore proizvedene ove godine, cjelokupan PS4 asortiman i Mi Air Purifier 2H, sve po nevjerovatno sniženim cijenama koje su aktuelne samo tokom Black Friday vikenda.

Vrhunski kvalitet po najnižim cijenama do sada

Mi Air Purifier 2H je efikasan i moderan pročišćivač vazduha koji brzo i bez buke prostoriju oslobađa nepoželjnih mirisa i alergena. Istovremeno, u prostor unosi svjež i čist vazduh. Ovaj moćni pročišćivač vazduha odlikuju visoke performanse i moderan, aerodinamičan dizajn blago zaobljenih linija. Savršeno će se uklopiti u svaku prostoriju stana, kancelarije, poslovnog prostora, kafića, restorana i sl. U jednom satu u stanju je da pročisti 310 metara kubnih vazduha. Po kući se lako premješta i odlično se uklapa u svaki ambijent.

Black Friday ponuda Sony televizora u 3D BOX-u počinje modelima XH8096 u različitim veličinama ekrana, od 49 do 75 inča. Riječ je o Smart televizorima proizvedenim 2020. godine. Uživaćete u realističnoj zabavi uz kombinaciju boje, kontrasta i bistrine 4K rezolucije, te višedimenzionalnog zvuka, i to u luksuznom dizajnu.

Najatraktivnija PS4 ponuda ikada

Na Black Friday akciji su i XH9096 modeli Sony televizora od 55 i 65 inča. Televizori iz ove serije već su osvojili velika priznanja za kvalitet i napredne mogućnosti na pružanju nenadmašnog korisničkog iskustva. Riječ je o nevjerovatno kvalitetnim televizorima, s Full Array TRILUMINOS LED ekranom. Na ovim impresivnim televizorima uronićete u savršen kontrast i okružujući filmski zvuk punog polja.

Black Friday vikend najisplativije kupovine u godini donosi nevjerovatno velika sniženja proizvoda iz PlayStation 4 asortimana. Cijene najatraktivnijih PS4 naslova drastično su snižene, u nekim slučajevima i do 70%! Najjeftinije PS4 igre na aktuelnom Black Friday popustu su samo 13 KM. PlayStation Plus Card 365 Days Hanger je takođe na popustu koji će trajati i na Cyber Monday, 30. novembra. Na svakom DualShock PS4 kontroleru ovog vikenda možete da uštedite 50 KM. Tu su i različite kombinacije PS4 konzola, PS4 opreme i PS4 naslova po nevjerovatno sniženim cijenama.

Scroll to Top