Galaxy S21 serija smartfona dobija S Pen, predstavljanje već u januaru

Flagship smartfoni Samsung Galaxy S21 serije će dobiti S Pen i biće zvanično predstavljeni već u januaru naredne godine. Potvrda revolucionarnih izmjena na seriji S i najava ranijeg termina predstavljanja modela za 2021. došla je iz same kompanije Samsung.

TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja mobilnih komunikacija kompanije potvrdio je sve ovo u pismu upućenom medijima. “U januaru će biti predstavljeni Galaxy S21, Galaxy S21+ i Galaxy S21 Ultra. U istom mjesecu biće predstavljeni i neki drugi uređaji. Biće više preklopnih i savitljivih uređaja kao i njihovih jeftinijih verzija. Želim, takođe, da vas obavijestim da će S Pen doći i na neke druge uređaje”, naveo je TM Roh.

Potvrda koju je Roh dao o Galaxy S21 liniji kao da je raspalila želju za spekulacijama kod brojnih medija. Trenutno svjedočimo velikom broju objava u kojima se spekuliše da je upravo označen kraj Galaxy Note serije. Iako Roh nije iznosio detalje, mediji su počeli da iznose i prognoze da bi S Pen mogao zauvijek da promijeni Samsung uređaje. Kada se S Pen pojavi uz najnoviju liniju Galaxy smartfona, vjerovatno će se koristiti i na Galaxy Z Fold seriji uređaja, zaključuju mediji.

Ono što je važnije je da je TM Roh dao i jedno obećanje. Ono se odnosi na novi kvalitet kamera kod dolazeće Galaxy S21 serije u foto i video modu. “Epsku godinu obilježiće AI foto i video unapređenja i tzv. Computational photography tehnologija. Tu tehnologiju primjenjuje i Apple”, rekao je Roh.

Scroll to Top