TOP PONUDA Apple, Samsung i Xiaomi smartfoni po najpovoljnijim cijenama u BiH

Apple, Samsung i Xiaomi, tri vodeća svjetska brenda pametnih telefona, čine okosnicu ponude mobilnih telefona u 3D BOX-u. Želite li u Novu godinu s novim telefonom, u 3D BOX-u ćete pronaći top izbor po najpovoljnijim cijenama u BiH.

Apple, Samsung i Xiaomi su smartfoni za koje se opredijelio ubjedljivo najveći broj korisnika pametnih telefona širom svijeta. Svaki od ova tri brenda i ove godine je isporučio na tržište po nekoliko fantastičnih, veoma unaprijeđenih uređaja. Uprkos otežavajućim okolnostima prouzrokovanim pandemijom Corona virusa, u oktobru su nam stigli iPhone 12 modeli zadivljujućeg kvaliteta. I Xiaomi je još jednom dokazao kvalitet linijom Redmi Note 9 uređaja, nenadmašnih u srednjoj cjenovnoj klasi smartfona. U srednjoj cjenovnoj klasi istakao se i Samsung sa svojom već čuvenom serijom A. Ipak, možda još i više istakao se u premium segmentu gdje dominiraju Galaxy S20 i Galaxy Note20 modeli flagship smartfona.

Smartfoni sa superkvalitetnim kamerama, brzim, jakim i pouzdanim procesorima i sa što više memorije su postali neizostavna potreba. Ovi uređaji maksimalno olakšavaju komunikaciju, postali su nezaobilazni i u poslu, školi, fakultetu, a uvijek će odlično poslužiti i za zabavu. Apple, Samsung i Xiaomi su najubjedljiviji u zadovoljenju tih potreba.

Na svim prodajnim mjestima 3D BOX-a, bogata ponuda smartfona je po najpovoljnijim cijenama u BiH. Kupovina na rate ovih smartfona u 3D BOX-u predstavlja još jednu pogodnost, baš kao što je to i mogućnost povrata PDV-a.

Scroll to Top