White Shark Racing simulator cockpit za najpotpunije gaming iskustvo

Racing simulator cockpit RSC-303 čuvenog proizvođača gaming uređaja i opreme White Shark donosi do sada najviši nivo udobnosti i komfora. O kako moćnom gaming iskustvu je u ovom slučaju riječ možete da saznate i posjetom 3D BOX-u. U 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu Banjaluka možete da isprobate veoma sličan simulator i doživite najpotpunije gaming iskustvo.

Racing simulator cockpit RSC-303 je zahvaljujući čeličnoj konstrukciji veoma stabilan, čvrst i pouzdan. Ima unaprijed pripremljene ulaze za jednostavnu montažu volana i kompletnog upravljačkog sistema svih poznatijih proizvođača uključujući Logitech, Fanatec, Thrustmaster i druge.

Racing simulator 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu Banjaluka

Savršeno udobno i stabilno sjedalo za opterećenja do 100 kg, presvučeno je vještačkom PVC kožom. Uz pomoć ugrađene ručice sjedalo je podesivo i omogućava brzo spuštanje ili podizanje naslona kao i pomijeranje cijelog sjedala naprijed-nazad u dužini od 18 cm. Ugao naslona može da se podešava od 30 do 90 stepeni kako biste obezbijedili najugodniju poziciju za vožnju. Ovaj izuzetni Racing simulator cockpit RSC-303 poznat je i pod nazivom King of Speed.

White Shark Racing simulator cockpit RSC-303 možete da potražite i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. Međutim, ako ste već upoznati s kvalitetom ovog gaming simulatora, najjednostavnije je da ga nabavite putem web shopa mobilnitelefoni.ba. Otkrićete i u ovom slučaju da su cijene u 3D BOX-u najpovoljnije u BiH, a da je dostava brza i sigurna.

Scroll to Top