Video-igre za PS4 konzole će izlaziti i u narednim godinama, potvrdio Sony

Video-igre za PlayStation 4 konzole praviće se i u narednim godinama, potvrdio je direktor kompanije Sony Entertainment Džim Rajan. On je nedvosmisleno poručio da vlasnici PS4 konzola mogu biti spokojni, jer će podrška za ovaj model biti produžena.

“Sony će nastaviti da pravi sjajne video-igre za PS4 i u budućim godinama. Imamo odgovornost prema igračima i potrudićemo se da pravimo sjajne video-igre za PS4 koliko god to bude bilo potrebno. S druge strane, kako vrijeme bude prolazilo, sve veći naglasak biće na razvoju PS5“, objasnio je Rajan, prenosi b92.

On je govorio i o tome kako je prelazak sa PS3 na PS4 konzolu bio prebrz. Poručio je da će stvari malo drugačije i postupnije da se rade kada je u pitanju prelazak sa PS4 na PS5. Vjerovatno da na ovakvu odluku kompanije utiče i nevjerovatno dobra prodaja PS4 konzole. Ova platforma za gaming ne gubi na popularnosti ni poslije 7 godina od izlaska. Tome ide u prilog i podatak da je PS4 prodat u čak 113 miliona primjeraka širom svijeta. Video-igre za PS4, takođe, sjajno prolaze na tržištu i upravo ove godine bilježi se njihova rekordna prodaja.

Kad već pominjemo video-igre, podsjećamo da je u 3D BOX-u aktuelna velika božićno-novogodišnja akcija na brojne PS4 naslove. Neki od tih naslova su na velikoj akciji samo do 27. decembra, a neki i do 10. januara 2021. Odlična vijest i veliko olakšanje za mnoge je mogućnost online kupovine svih PS4 igara na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top